Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Adidas Bench Utility Essential

Till kassan

Se även

Adidas Bench Utility Essential

(0)
Skriv en recension
1999 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    2-5 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av LivingSport

Adidas Essential Bench Utility (justerbar) är designad med tanke på de viktigaste egenskaperna i en träningsbänk. Vadderingen med skum är av högsta kvalitet, med raka kanter som håller sin form. Ryggstödet kan ställas in i flera positioner, inklusive decline. Med decline tränar man tillbakalutat och kan fokusera träningen på olika muskler i bröst och överkropp.


Träningen kan utföras i 3 centrala positioner (flat, framåt- eller tillbakalutad) vilket gör att du kan fokusera på olika muskler i överkroppen. Ryggstödet är smalt så att det går att utföra träning av skuldrorna. Adidas Essential Bench Utility kan användas från bägge sidor. Det är en bänk som låter dig träna mångsidigt med handvikter och din egen kropp som motvikt för en komplett träning av kroppen.


Sätet är bekvämt och ergonomiskt designat. Stålramen är kraftig och stabil. Bänken kommer utrustad med två benrullor för att stödja ben/anklar till t.ex. träning med situps. Sätet kan justeras vertikalt. Ryggstödet kan justeras i 4 inställningar. Max användarvikt 100 kg. Max belastning 150 kg. Designad för hemmaträning.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Om du misstänker att ett pris felaktigt har ändrats innan eller under Black friday-kampanjen får du gärna vara vår Prishjälte och rapportera detta till oss här.
Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.