Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

BABOLAT Pure Drive 110
BABOLAT Pure Drive 110
BABOLAT Pure Drive 110

1 / 3

BABOLAT Pure Drive 110

1895 kr

-18%

Rek pris. 2300 kr
Tennisracket med stor träffyta och låg vikt. Babolat Pure Drive 110. Söker du en en tennisracket som är lättspelad och som har riktigt låg vikt? Då har du hittat rätt eftersom denna tennisracket endast
Läs mer

Tennisracket med stor träffyta och låg vikt.

Babolat Pure Drive 110.

Söker du en en tennisracket som är lättspelad och som har riktigt låg vikt? Då har du hittat rätt eftersom denna tennisracket endast väger 255 gram och har 10 sq inch större träffyta än en vanlig tennisracket.

Vi rekommenderar främst denna racket till nybörjare och motionärer på olika spelnivåer, både yngre och äldre kan använda detta racket.

Babolat använder sig utav Cortex Expert i handtaget - vilket reducerar vibrationer som ustår vid bollträff. Därmed minskar skaderisken för dig som tennisspelare. Racketen är främst en fart och topspin orienterad racket, men nu har Babolat även integrerat FSI-Teknologin (Frame String Interaction Technology) -  vilket i praktiken innebär att senorna sitter något tätare vid racketens sweetspot. Resultatet blir att kontrollen blir bättre när du slår till bollen.

Racketen levereras strängad och klar.

Vikt: 255 g
Längd: 690 mm
Flexibilitet: 76 RA
Balans: 330 mm
Träffyta: 110 in²
Strängningsmönster: 16x19
Racketfodral: Ingår ej

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .