Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

GEAR AID AQUASURE+ FD (Flexible/Durable), neoprenelim, urethanlim

-24%
GEAR AID AQUASURE+ FD (Flexible/Durable), neoprenelim, urethanlim
GEAR AID AQUASURE+ FD (Flexible/Durable), neoprenelim, urethanlim
GEAR AID AQUASURE+ FD (Flexible/Durable), neoprenelim, urethanlim
99 kr
Rekommenderat pris: 130 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-5 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Friluftsbutiken

Bevaka produktens pris

GEAR AID AQUASURE+ FD (Flexible/Durable) 28 g Urethanlim 

(OBS! FÄSTER EJ  PÅ SILKONBELAGDA YTOR!)

Rek butikspris: 130 kr

MCNETT ändar under 2019 varumärkesnamn till GEAR AID. (Därför kan motsvarande identiska produkt florera parallellt under båda varumärkenas olika emballage på marknaden ett tag framöver.) Det amerikanske varumärket är specialiserat på reparationsutrustning, tillbehör och produktvård för militär och den professionella sektorn, men har mer och mer börjat sprida sig och uppskatas av friluftsintresserad konsumenter. Alla produkter håller mycket hög kvalitetsnivå och tack vare stora volyminköp från USA kan vi hålla mycket bra prisnivå.

Innehåll: 28 gram urethanlim samt pensel för applicering. 

(Limmet går att använda utan härdare men vill man snabba på härdningstiden  rekommenderar vi att du köper till härdaren Cotol-240 som vi säljer på vår sida.)  

Användningsområde: 

Aquasure FD+ används för permanenta vattentäta reparationer av av stickhål,  revor eller läckande skarvar i de flesta typer av fiske och vattensportproduker som tex torrdräkter, våtdräkter, våtdräktsprodukter, bivvies, paraplyer, kites, vadare, gummistövlar, uppblåsbara madrasser, gummibåtar, kajaker, regnkläder, damasker, vattensportprodukter, pool, eller annan outdoorutrustning som används i sött eller salt vatten.  Aquasure kan med fördel appliceras som förstärkning på områden med högt slitage så som tex  på knäpartier på våtdräkter. 

Limmets egenskaper: 

Aquasure FD+ är ett vattentätt enkomponents reparationslim baserat på uretangummi. Limmet härdar med hjälp av luftens fuktighet och ger en genomskinlig vattentätt försegling som är otroligt stark och flexibel. Aquasure FD+  påverkas inte av hög värme eller stark kyla, och inte heller av av vatten eller kemikalier. Det tål temperaturer upp till 200°C och ner till -50°C efter att limmet har härdat. Limmet torkar över natten (eller på 2 h om härdare köps till och används). Limmet fäster på de flesta typer av material så som neoprene, gummi, textiler, Hypalon, PVC, polyester, nylon och polyurethan. 

Härdare (ingår ej):  För snabbare effekt rekommenderar vi att du köper till tillverkarens egna härdare Cotol-240 som ger en mer lättflytande konsistens, snabbar på klibbtiden ner till 15 minuter och ger full härdning på mindre än 2 timmar.


0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .