Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

HEAD Evo Sanyo 2021
HEAD Evo Sanyo 2021

1 / 2

HEAD Evo Sanyo 2021

745 kr

-38%

Rek pris. 1195 kr
HEAD Evo Sanyo 2021 Head Evo Sanyo 2021 är äntligen här. Den nya EVO Sanyo med mjuk kärna är bekvämare och kraftfullare än någonsin. En modell med en ny form men med samma utseende som racketen som används av världsstjärnan på World Padel Tour Är du
Läs mer

HEAD Evo Sanyo 2021

Head Evo Sanyo 2021 är äntligen här. Den nya EVO Sanyo med mjuk kärna är bekvämare och kraftfullare än någonsin. En modell med en ny form men med samma utseende som racketen som används av världsstjärnan på World Padel Tour

Är du nybörjare eller har spelat ett tag är Evo Sanyo 2021 ett perfekt alternativ för dig. Den har en större sweet spot och mjukt kärna som gör träffen kraftfull men bekväm. Kolfiberramen är förstärkt med Innegra-teknik för större kraft och färre vibrationer. Denna version har alltså samma estetik som "trollkarlen" Sanyo Gutiérrez racket.

Head som är ett av världens mest framträdande tennismärken lanserade 2010 sitt första padelracket. Sanyo Guitiérrez, Alejandra Salazar och Fernando Belasteguin är bara några av de spelare som är mest representativa för  som har använt sig av Heads racketar.

Se gärna vår  för mer info!

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .