Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Head Graphene Touch Prestige MP

1 / 1

Head Graphene Touch Prestige MP

2095 kr

-22%

Rek pris. 2695 kr
Köp nya HEAD Graphene Touch Prestige MP. Detta är ett omåttligt populärt tennisracket för tourspelare, men passar även för duktiga motionärer som söker mycket kontroll. Dessutom vid ren bollträff genererar racketen rikligt med fart. Tätt strängnings
Läs mer

Köp nya HEAD Graphene Touch Prestige MP.

Detta är ett omåttligt populärt tennisracket för tourspelare, men passar även för duktiga motionärer som söker mycket kontroll. Dessutom vid ren bollträff genererar racketen rikligt med fart. Tätt strängningsmönster ger en fantastisk kontroll, kanske den racketen på marknaden som ger bäst kontroll utav alla racketar. Dessutom väger racketen lite mer än de flesta racketar och ger därmed en skön och stabil bollträff.

Graphene Touch är ett nytt unikt material som håller låg vikt samtidigt som det är ostroligt starkt, och egenskapen blir att du får en välbalanserad stabil racket som också tar bort de skadliga vibrationerna som uppstår vid bollträff. Den nya modellen genererar mer kontroll än den gamla tack vare Graphene Touch.

Racketen levereras osträngad i grundutförande

Vikt: 320 g
Längd: 68,58 mm
Balans: 325 mm
Ramprofil: 21 mm
Träffyta: 95 in²
Strängningsmönster: 18x20
Strängad:Nej
Racketfodral: Ingår ej men finns att köpa till

 

 

 

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .