Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

Nox AT10 Genius 18K By Agustín Tapia 2023

1 / 1

Nox AT10 Genius 18K By Agustín Tapia 2023

2 995 kr
AT10 Genius 18K By Tapia 2023 från Nox är ett padelracket som andas exklusivitet. Detta är Agustin Tapias racketval under 2023. Årets AT10 Genius 18K By Agustín Tapia har, likt fjolårets, utrustats med handledsremmen "Smart Strap System" som är
Läs mer

AT10 Genius 18K By Tapia 2023 från Nox är ett padelracket som andas exklusivitet. Detta är Agustin Tapias racketval under 2023.

Årets AT10 Genius 18K By Agustín Tapia har, likt fjolårets, utrustats med handledsremmen "Smart Strap System" som är mer påkostad och även går att byta ut. Detta padelracketen är droppformat vilket innebär att sweetspotten ligger högre upp i racket jämfört med en rund modell och lite lägre jämfört med ett diamantformat padelracket. Detta ger spelaren en härlig kombination av både fart och kontroll och passar en bred målgrupp spelare.

Detta racket är relativt likt tidigare racketval AT10 Genius Arena men Tapia önskade ett något styvare racketval varför Nox tagit fram denna modell. Slagytan är tillverkad av det påkostade kolfibermaterialet Carbon 18K. Det innebär att ytskikten består av ett kolfiber med 18000 kolfibertrådar per cm², att jämföra med industristandard som är 3K. Ju fler trådar desto snabbare och mer responsivt kolfiber som fångar upp och rekylerar bollen.

AT10 Genius 18K By Tapia 2023 är fullproppad med påkostade teknologier från Nox där några av dom listas nedan:

  • HR3 Core Kärnan HR3 Core finns att hitta i flera av Nox toppracketar. Detta är en ''high memory-EVA'' vilket gör att den genererar bättre fart på bollen i det offensiva spelet och bidrar också till härlig kontroll i det lugna spelet.
  • Rough Surface Struktur på träffytan som kan liknas med sandpapper, vilket bidrar till bättre grepp på bollen och bra access till spinn.
  • Anti Vibration System (AVS) Gummidelar har applicerats på vardera sida av rackethalsen för att reducera vibrationer vid bollträff då vibrationerna rör sig ned mot handtaget.
  • Smart Strap System Likt fjolårets modell har Nox utrustat padelracket med teknologin "Smart Strap System" där har använt sig utav en mer påkostad handledsrem som man snabbt och enkelt kan byta ut.
  • Carbon Frame En ram uppbyggd i kolfiber gör så att racket blir mer slitstarkt och ger en mer solid träffkänsla.
  • DCS (Dynamic Composite Structure) DCS är en teknologi som ökar träffkänslan och gör så att bollträffar ut mot ramen har möjlighet att generera bra med fart och kontroll.

Specifikationer:

Form: Dropp
Balans: Medel
Vikt: 360-375 gram

Identifikation

EAN 8436603192156
Tillverkarens artikelnummer 82403587
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner