Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Silva EX Pole Go vandringsstavar teleskop

1 / 1

Silva EX Pole Go vandringsstavar teleskop

499 kr
Vandringsstavar med teleskophandtag Justerbara handremmar Ergonomiska handtag Med reflekterande detaljer Vandringsstavar med ergonomiskt grepp Silva EX Pole Go är ett par högkvalitativa vandringsstavar i aluminium. De ger dig bättre st
Läs mer
  • Vandringsstavar med teleskophandtag
  • Justerbara handremmar
  • Ergonomiska handtag
  • Med reflekterande detaljer

Vandringsstavar med ergonomiskt grepp

Silva EX Pole Go är ett par högkvalitativa vandringsstavar i aluminium. De ger dig bättre stabilitet när du promenerar samtidigt som de ökar förbränningen genom att aktivera fler muskelgrupper. På så sätt kan du delvis addera lite styrketräning under promenaden.

På undersidan av stavarna finns en metall- och gummispets som tillåter dig att använda stavarna på alla underlag, även asfalt. De går alltså lika bra att använda i naturen som i tätorten.

Teleskopisk design med ergonomiskt handtag

Tack vare den teleskopiska designen kan du enkelt fälla ihop stavarna när du inte använder dem. De mäter då endast 83 cm. I utfällt läge mäter de 140 cm, men du kan förstås justera längden efter behov.

De greppvänliga handtagen är ergonomiskt utformade och har justerbara remmar för dina händer. Det ger dig ett säkert och stabilt grepp, vilket i sin tur ger avlastning för dina handleder.

Reflexer för bättre synlighet i mörker

Både stavar och handremmar är försedda med ljusreflekterande detaljer. Perfekt för dig som gärna promenerar i mörkret, men som vill vara synlig i trafiken.

För vem passar Silva EX Pole Go?

EX Pole Go är ett par utmärkta vandringsstavar som passar lika bra på vandringsresan som på din dagliga promenad i skogen. Det är enkelt att justera längden och de ergonomiska handtagen ger dig ett bra grepp. De går dessutom bra att använda på alla typer av underlag.

Bortsett från det är stavarna mycket prisvärda och enkla att förvara när du inte använder dem. Spetsarna går naturligtvis bra att byta ut när de blivit slitna.

.

Fakta

  • Storlek: One size
  • Längd hopfällda: 83 cm
  • Maxlängd utfällda: 140 cm
  • Material: Aluminium
  • Vikt: 2 x 225 g
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner