Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till produkterna

101 Cocktails du måste dricka innan du dör

1 / 1

101 Cocktails du måste dricka innan du dör

Eliq Maranik, Stefan Lindström

(3 recensioner)
159 kr
Årets bästa Cocktailbok! I årets uppdaterade utgåva av "101 cocktails du måste dricka innan du dör" har Eliq Maranik och Stefan Lindström trendspanat i cocktailvärlden och tagit med flera nya drinkar som nu serveras på etablerade cocktailbarer vä
  • Drycker
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Eliq Maranik, Stefan Lindström
Läs mer

Årets bästa Cocktailbok!

I årets uppdaterade utgåva av "101 cocktails du måste dricka innan du dör" har Eliq Maranik och Stefan Lindström trendspanat i cocktailvärlden och tagit med flera nya drinkar som nu serveras på etablerade cocktailbarer världen över.

Bland recepten finns förstås också odödliga klassiker som "Bloody mary", "Cosmopolitan" och "Dry Martini", men även alkoholfria drinkar och nyskapande, fräscha kreationer som blivit populära i New York, Paris och London.

Till varje recept hör användbara tips eller rolig kuriosa om drinken, bland annat kvicka kändiscitat om cocktaildrickande. Utöver cocktailrecepten finns handfast info om vad varje bartender med stil bör känna till om drinktyper, specialuttryck och glasvarianter. Här ges också tips på redskap, ingredienser och vad som är bra att tänka på vid ingrediensval och tillredning. Med andra ord allt en cocktailälskare behöver veta!

Boken ingår i samma serie som storsäljarna "101 Whisky du måste dricka innan du dör", "101 Öl du måste dricka innan du dör", "101 Viner du måste dricka innan du dör", "101 Bubbel" och "101 Likörer".

Gourmand Awards har utsett denna till årets bästa Cocktailbok i Sverige, i och med det är den nominerad till att tävla i finalen om titeln Best in the World, finalen går av stapeln våren 2020.

Om författarna:

Eliq Maranik har skrivit flera storsäljande mat- och dryckesböcker som fått priser både i Sverige och internationellt. Idag är böckerna översatta till 15 språk och utgivna i närmare 30 länder.

Stefan Lindström har varit bokförläggare för Grenadine de senaste 10 åren och gett ut mer än 150 titlar om mat och dryck. Många har fått priser både i Sverige och internationellt. Grenadines böcker har sålt i över 25 länder och i mer än 3 miljoner exemplar.

Upptäck mer inom Böcker
Genre Drycker
Format Bok
EAN 9789188397393
Publisher Grenadine Bokförlag
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789188397393
Läromedel 0
Storlek 224
Författare Eliq Maranik Stefan Lindström
L

Louise

För 26 dagar sedan

Kul tillbehör till cocktail kit

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

A

Ankan

För ett år sedan

Bra och kul bok

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

S

ShopALot

För 2 år sedan

Kul bok med många klassiker. Bra nybörjare bok.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.