The Scandinavian Cookbook: Fresh and Fragrant Cooking of Sweden, Denmark and Norway

, , (Häftad)

The Scandinavian Cookbook: Fresh and Fragrant Cooking of Sweden, Denmark and Norway
Tipsa en vän
134 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  6-12 arbetsdagar

Frakt: fr. 0 kr

Säljs av Adlibris 4,2 / 5 med 18700 betyg.

Totalbetyg 4,2 / 5
Leveranstid 4,1 / 5
Emballeringskvalitet 4,4 / 5
Mer från Adlibris Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Adlibris, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Discover the delights and distinctive tastes of Scandinavian cuisine in this beautiful book, with more than 150 recipes from Sweden, Norway and Denmark. It features a fascinating overview of the landscapes, festivals and celebrations of each individual country, as well as an exploration of their unique cuisines and a comprehensive guide to the famous ingredients of the region, including game, cured fish, almonds, cloudberries and dill. The recipe section offers all the authentic Scandinavian dishes, such as classic Gravlax with Mustard and Dill Sauce from Sweden, traditional Roast Hare with Lingonberries from Norway and world-famous Danish Pastry from Denmark. It is packed with helpful cook's tips and variations, and complete nutritional information for every recipe. Classic Scandinavian cuisine is based on natural produce, with fish caught from the seas and rivers; wild game from the rugged forests; and meat and dairy products from the animals that graze on the fertile pastures. The age-old traditions of pickling and preserving food ensure survival during the long winters.The first section explores the evocative landscapes and climates that unite Swedish, Norwegian and Danish food cultures, and their differences. With over 150 regional dishes, and more than 800 photographs, this book is an irresistible volume for anyone who wants to explore the secrets of authentic Scandinavian cooking.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Förlag: Lorenz Books Kategori: Kokböcker
Beräknad leveranstid: 6-12 arbetsdagar Bandtyp: Häftad
ISBN: 9781780193007 Antal sidor: 256
Språk: Engelska
Titel: The Scandinavian Cookbook: Fresh and Fragrant Cooking of Sweden, Denmark and Norway Författare: Anna Mosesson, Janet Laurence, Judith H. Dern
Releasedatum: 2014-06-01 Upplaga:
Serie:
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 105 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 84 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 65 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 45 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »