Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

  • 68

    %

App, app, app : Handbok för dig med barn som älskar sociala medier

1 / 1

App, app, app : Handbok för dig med barn som älskar sociala medier

Hanna Welin, Rickard Nordström

Ingår i kampanjen: Bokrea
69 kr

-68%

213 kr
Sociala medier är i dag något självklart för våra barn och ungdomar. Det är så de kommunicerar, skaffar vänner och har kul. Istället för att ständigt tjata om att de borde springa ut och spela fotboll eller hoppa hopprep, behöver vi bli delaktiga i
  • Säkerhet, Barn & Föräldraskap
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Hanna Welin, Rickard Nordström
Läs mer

Sociala medier är i dag något självklart för våra barn och ungdomar. Det är så de kommunicerar, skaffar vänner och har kul. Istället för att ständigt tjata om att de borde springa ut och spela fotboll eller hoppa hopprep, behöver vi bli delaktiga i deras liv på sociala medier. Med sin unika bakgrund som både lärare, förälder och influencer, visar han barnens och ungdomarnas digitala liv från den ljusa sidan och ger handfasta tips och råd för att vi alla ska kunna bli mer delaktiga i deras stora fritidsintresse - sociala medier!

I boken App, app, app: Handbok för dig med barn som älskar sociala medier Magister Nordström alla föräldrar som gått vilse i djungeln. Med sin unika bakgrund som förälder, prisbelönt lärare och populär influenser, visar han barnens och ungdomarnas digitala liv från den ljusa sidan och ger handfasta tips och råd för att vi alla ska kunna bli mer delaktiga i deras stora fritidsintresse - sociala medier!

RICKARD NORDSTRÖM, känd som Magister Nordström, har prisats som "Årets lärare" och "Årets nytänkare". Han interagerar med barn och föräldrar på Youtube, Instagram och TikTok. Enbart på Tiktok har han över 200 000 följare. Nordström jobbar mycket med EQ-övningar och att svetsa samman eleverna, men också med digital kommunikation som är en så stor del av barnens vardag.

 

"App, app, app! är en lättläst, lättsam, personligt skriven, intressant och lärorik bok för den som vill lära sig mer om sociala medier och få en förståelse för vad barn och ungdomar sysslar med på nätet." Carola Forslund, BTJ

Upptäck mer inom Böcker
Genre Säkerhet Barn & Föräldraskap
Format Bok
EAN 9789178355549
Publisher Bokfabriken
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789178355549
Läromedel 0
Storlek 191
Författare Hanna Welin Rickard Nordström
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner