Tillbaka till toppen
Dagens deals

Bli medlem idag!

Åttio dagar gul

1 / 1

Åttio dagar gul

Vina Jackson

(2 recensioner)
59 kr
Åttio dagar gul är en oemotståndlig erotisk berättelse i samma anda som Femtio nyanser -serien. Romantisk, vågad och omöjlig att lägga ifrån sig. Boken följs upp med Åttio dagar blå och Åttio dagar röd . Summer - ung, vacker, sensuell och begå
  • Allmän skönlitteratur
  • Bok
  • Pocket
  • Svenska
  • Vina Jackson
Läs mer
Åttio dagar gul är en oemotståndlig erotisk berättelse i samma anda som Femtio nyanser-serien. Romantisk, vågad och omöjlig att lägga ifrån sig. Boken följs upp med Åttio dagar blå och Åttio dagar röd.

Summer - ung, vacker, sensuell och begåvad violinist - är fången i en trist relation med en man som är ointresserad av erotik. Hon går helt upp i sin musik, mest Vivaldi och Mendelssohn, och för att förtjäna sitt uppehälle spelar hon i Londons tunnelbana.
När ett fyllo förstör hennes fiol får hon ett överraskande erbjudande från Dominik, en universitetslärare med starka och speciella begär. Han är helt förtrollad av Summer sedan han sett henne spela och vill ge henne en exklusiv fiol. Men han har ett villkor: hon måste först spela för honom - naken och i hans hem.
Summer och Dominik kastar sig in i en halsbrytande erotisk relation med många komplicerade förvecklingar, lika oförutsägbara som spännande. Summer får chansen att uppleva och bejaka en mörk sida av sin sexualitet som hon tidigare hållit tillbaka. Men snart förstår hon att njutning också kan betyda smärta.
Kan en relation så fylld av uppslukande passion överleva?

VINA JACKSON är pseudonym för två etablerade författare. Åttio dagar-serien är deras första samarbetsprojekt.

Den fjärde delen Åttio dagar bärnsten utkommer i januari 2014.
Genre Allmän skönlitteratur
Format Bok
EAN 9789185683758
Publisher Xstory
Bindning Pocket
Språk Svenska
ISBN 9789185683758
Läromedel 0
Serie Åttio dagar
Storlek 318
Författare Vina Jackson
A

Anonym

För 8 år sedan

Urusel.. inte samma klas som femtio nyanser.. för grovt språk i denna bok

A

Anonym

För 9 år sedan

En bra bok, ja alla 3 delarna är bra men med ett riktigt vågat och grovt språk. Inte lika romantisk som "Femtio" böckerna men absolut läsvärd!