Tillbaka till toppen
Dagens deals

Bli medlem idag!

Beppe tipsar! Smarta saker ute och inne

1 / 1

Beppe tipsar! Smarta saker ute och inne

Beppe Singer

179 kr
En handbok med sånt som är bra att kunna i livet! Beppe visar hur du gör din egen kompass, ett solur, hur du kan rena vatten och hur du tyder tecken i naturen. Här finns också experiment och smarta vardagshacks – fiffiga lösningar på små problem med
  • Skönlitteratur barn och ungdom
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Beppe Singer
Läs mer

En handbok med sånt som är bra att kunna i livet! Beppe visar hur du gör din egen kompass, ett solur, hur du kan rena vatten och hur du tyder tecken i naturen. Här finns också experiment och smarta vardagshacks – fiffiga lösningar på små problem med hjälp av saker som redan finns hemma. Under rubriken "Beppe preppar" får du bra tips på vad du behöver ha hemma om till exempel strömmen skulle gå. Och missa inte receptet på "världens snabbaste muffins" och annat gott med bara två ingredienser! En inspirerande bok som kan engagera hela familjen!

Beppe Singer är kemiläraren som blev barnens favorit som programledare på tv och älskas för sina härliga experiment som alla kan göra. Han har även skrivit fem böcker i serien "Beppe testar". Bokens instruktiva och samtidigt humoristiska illustrationer har gjorts av Kalle Landegren.

Upptäck mer inom Böcker
Genre Skönlitteratur barn och ungdom
Format Bok
EAN 9789179754013
Publisher Bonnier Carlsen
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789179754013
Läromedel 0
Serie Beppe testar
Storlek 72
Författare Beppe Singer
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner