Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Di più textbok

Till kassan

Se även

Di più textbok

(0)
Skriv en recension

Bok

Camilla Bardel, Carlo Felicetti, Pierangelo Sassola

331 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    4-9 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Adlibris
  • Språk (inkl. lexikon, parlörer, ordböcker)
  • Bok
  • Övrig
  • Swedish
  • Camilla Bardel, Carlo Felicetti, Pierangelo Sassola
Di più vänder sig till vuxna studerande med god studievana och motivation att snabbt lära sig italienska språket. I första hand är Di più en repetitionskurs för dig som har cirka 20-?50 timmars förkunskaper. Di più kan även användas som en nybörjarbok, men kräver då intensivare studier. Läromedlet innehåller ett större ordförråd, mer grammatik och fler funktioner än andra läromedel på grundnivå.
Di più presenterar och övar viktiga färdigheter och baskunskaper på nivå A1?-A2 enligt Europarådets checklistor. Det innebär att förstå vardagligt tal, att kunna tala en enkel men begriplig italienska, att kunna läsa enkla texter och att kunna skriva några rader på italienska, t.ex. ett vykort eller ett e-postmeddelande.
Textboken omfattar 12 avsnitt och en uppslagsdel som på olika sätt kompletterar innehållet i avsnitten. Där finns grammatik med övningar, ett antal kontrolluppgifter? ("revisione e sviluppo"), facit till alla övningar, en svensk version av de flesta italienska texterna samt en alfabetisk italiensk-svensk ordlista.
Boken är rikt illustrerad med färgfoton som speglar livet i Italien. Fotona kan även användas för att befästa ordförråd, träna verbformer etc.
Till läromedlet hör även en cd med inspelade texter som ger möjlighet att lyssna till uttal och satsmelodi och träna på egen hand.Obs! Cd:n ingår inte i boken utan köps separat.
Genre:
Språk (inkl. lexikon, parlörer, ordböcker)
Format:
Bok
EAN:
9789174346633
Publisher:
Folkuniversitetets förlag
Bindning:
Övrig
Språk:
Swedish
ISBN:
9789174346633
Läromedel:
0
Storlek:
210
Författare:
Camilla Bardel
Carlo Felicetti
Pierangelo Sassola

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Om du misstänker att ett pris felaktigt har ändrats innan eller under Black friday-kampanjen får du gärna vara vår Prishjälte och rapportera detta till oss här.
Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.