Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Livets karusell : 49 krönikor 2007-2015

(0)
Skriv en recension

Bok

Carl-Einar Häckner

199 kr
Frakt från 25 kr
  • Beräknad leveranstid
    2 - 6 arbetsdagar (Vid val av prioriterad leverans)
  • Säljs och skickas av Adlibris

Bevaka produktens pris

  • Humor & Kåserier, Memoarer & Biografier
  • Bok
  • Inbunden
  • Swedish
  • Carl-Einar Häckner

Carl-Einar Häckner är trollkarl, komiker och varietéartist. Efter sex utgivna böcker är detta hans tredje krönikesamling - Livets karusell. När livet tar ett språng, överraskar, söker nya vägar, ger det Carl-Einar Häckner kraft. Både när han uppträder och när han skriver. Krönikorna handlar om livet, kärleken och våra drömmar. De fångar det lilla i det stora och med trollstavens kraft fyller han oss med kraft.

I krönikesamlingen Livets karusell ger Carl-Einar Häckner oss en trolleriformel för det goda samhället och allas vår önskan att hitta en mening och plats här på jorden. Han är uppväxt i Gårdsten i göteborgsförorten Angered på 1970-talet. Som 13-åring blev han nordisk mästare i bordstrolleri.

Från 1997 hade han hand om Sommarvarietén på Liseberg, till för några år sedan. Då bjöd han på illusioner, trolleri, sång och musik, lindansare och akrobater. Med stor Lisebergs-publik. Många har också sett honom trolla i Björnes magasin, underhålla i egna soloföreställningar som turnerat landet runt och visats i TV.

Han har genom åren uppträtt flitigt i Tyskland, England, Spanien, USA, Norge och Australien. Han har gett ut fyra skivor med egna sånger. Carl-Einar Häckner har fått Karl Gerhardstipendiet, Povel Ramels Karamelodiktstipendium och Nils Poppepriset.

Genre:
Humor & Kåserier
Memoarer & Biografier
Format:
Bok
EAN:
9789187291586
Publisher:
Lindelöws bokförlag
Bindning:
Inbunden
Språk:
Swedish
ISBN:
9789187291586
Läromedel:
0
Storlek:
180
Författare:
Carl-Einar Häckner

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.