Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Det våras för superdeals!

Se alla deals

Dagen är kommen

1 / 1

Dagen är kommen

Ingår i kampanjen: Sommarpocket - 4 för 199 kr
75 kr
Några dagar före julafton hittas Harry och Inga Tynning brutalt mördade i sitt hem ett par mil norr om Hagfors. Huset är i oreda och det saknas både pengar och smycken. Det äldre paret tycks ha levt ett stillsamt liv och har av allt att döma varken
  • Deckare, thrillers, spänning och skräck
  • Bok
  • Pocket
  • Svenska
  • Ninni Schulman
Läs mer

Några dagar före julafton hittas Harry och Inga Tynning brutalt mördade i sitt hem ett par mil norr om Hagfors. Huset är i oreda och det saknas både pengar och smycken. Det äldre paret tycks ha levt ett stillsamt liv och har av allt att döma varken fiender eller ovänner. Polisen, med Christer Berglund och Petra Wilander i spetsen, misstänker att det rör sig om ett rån som spårat ur. Men ju mer de undersöker saken, desto märkligare och obehagligare visar sig fallet vara. Journalisten Magdalena Hansson är tillbaka på jobbet efter en längre tids sjukskrivning och blir snart djupt engagerad i morden som skakar bygden.

Den sjunde och avslutande delen i Hagforsserien är en spännande berättelse om utsatthet, botgöring och att till slut försöka försonas med sina livslögner.

Genre Deckare, thrillers, spänning och skräck
Format Bok
EAN 9789137503677
Publisher Bokförlaget Forum
Bindning Pocket
Språk Svenska
ISBN 9789137503677
Läromedel 0
Serie Hagfors
Storlek 562
Författare Ninni Schulman
0
Bli den första att skriva en recension