Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Det våras för superdeals!

Se alla deals

Den lilla blomsterhandeln vid havet

1 / 1

Den lilla blomsterhandeln vid havet

Ingår i kampanjen: Sommarpocket - 4 för 199 kr
69 kr
Ali McNamara är en av Englands mest älskade feelgoodförfattare. Hon skriver förtrollande böcker fulla av kärlek, vänskap och mysiga miljöer. Hennes böcker har sålt i hundratusentals exemplar. Poppy Carmichael hade aldrig kunnat tro att hon skulle
  • Allmän skönlitteratur
  • Bok
  • Pocket
  • Svenska
  • Ali McNamara
Läs mer

Ali McNamara är en av Englands mest älskade feelgoodförfattare. Hon skriver förtrollande böcker fulla av kärlek, vänskap och mysiga miljöer. Hennes böcker har sålt i hundratusentals exemplar.

Poppy Carmichael hade aldrig kunnat tro att hon skulle bli florist. Men när hon ärver sin mormors blomsterhandel på den vackra cornwallska kusten har hon inget annat val än att återvända till den pittoreska kuststaden St Felix där hon tillbringade en stor del av sin barndom. 

Poppy är fast besluten att göra sitt yttersta för sin älskade mormors skull, men att komma tillbaka till St Felix väcker många svåra minnen till liv. När hon lär känna den lokala blomsterodlaren Jake, en ung änkling med två tonårsbarn, vill hon först bara fly därifrån. Men med hjälp av fler nyfunna vänner och med kärleken blomstrande börjar Poppy sakta men säkert upptäcka vad som är så speciellt med den lilla blomsterhandeln vid havet.

Den lilla blomsterhandeln vid havet är första delen i feelgoodserien om den idylliska kuststaden St Felix i Cornwall.

Genre Allmän skönlitteratur
Format Bok
EAN 9789189306349
Publisher Lavender Lit
Bindning Pocket
Språk Svenska
ISBN 9789189306349
Läromedel 0
Serie St Felix
Storlek 419
Författare Ali McNamara
0
Bli den första att skriva en recension