Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Det våras för superdeals!

Se alla deals

Det kom för mig i en hast : historien om barnamörderskan Ingeborg Andersson

1 / 1

Det kom för mig i en hast : historien om barnamörderskan Ingeborg Andersson

(1 recension)
380 kr
"Plötsligt slår det honom att fönstren inte immat igen som de brukar när hon hänger tvätt inomhus om vintern. Det luktar surt och är förunderligt tyst i huset.   'Var håller ungarna hus?' frågar han men får inget svar.   När Artur öppnar dörre
  • Sanna berättelser
  • Ljudbok på CD-skiva
  • Ljudbok Mp3-CD
  • Swedish
  • Maria Bouroncle
Läs mer
"Plötsligt slår det honom att fönstren inte immat igen som de brukar när hon hänger tvätt inomhus om vintern. Det luktar surt och är förunderligt tyst i huset.  

'Var håller ungarna hus?' frågar han men får inget svar.
 

När Artur öppnar dörren till kammaren får han syn på den stora, runda kopparkitteln som står någon meter från tröskeln. Den är till hälften fylld av vatten, resten har runnit ut över golvet. Vattnet i den stora pannan är uppblandat med spyor."  

Det är en kall påsk, våren 1929. Artur lämnar sin fru och sina tre barn i några timmar för att bege sig ut och hämta ved. När han kommer tillbaka har hans liv slagits i spillror. Berättelsen om Ingeborg Andersson, och vad som hände den där dagen 1929, har tidigare varit en väl förborgad hemlighet. Det tragiska familjeödet återberättas nu av Ingeborg Anderssons systers barnbarn, Maria Bouroncle.  

Maria Bouroncle, född 1965 i Göteborg, är efter en lång karriär med internationellt biståndsarbete i Helsingfors, Köpenhamn och Washington DC tillbaka i sin hemstad som författare på heltid. "Det kom för mig i en hast: Berättelsen om barnamörderskan Ingeborg Andersson" är hennes debut.  

Ljudbok: 1 MP3-CD
Speltid: 5 t. 40 min.
Uppläsare: Anna Godenius
Genre Sanna berättelser
Format Ljudbok på CD-skiva
EAN 9788726109313
Publisher Swann Audio
Bindning Ljudbok Mp3-CD
Språk Swedish
ISBN 9788726109313
Läromedel 0
Författare Maria Bouroncle