Tillbaka till toppen
Det rosa huset

1 / 1

Det rosa huset

Marie Olsson Nylander

(2 recensioner)
264 kr
Följ med Marie Olsson Nylander till Sicilien och det fantastiska Rosa Huset - Palazzo Cirillo. Ett palats med anor från 1700-talet, där Greve Cirillo en gång huserade och som nu väckts till liv av Marie och hennes familj.  Ta del av Maries unika f
  • Renovering
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Marie Olsson Nylander
Läs mer

Följ med Marie Olsson Nylander till Sicilien och det fantastiska Rosa Huset - Palazzo Cirillo. Ett palats med anor från 1700-talet, där Greve Cirillo en gång huserade och som nu väckts till liv av Marie och hennes familj. 

Ta del av Maries unika fingertoppskänsla för inredning och får en fördjupad bild av den magi som hon skapar. Storslagenheten, men också det vackra i det enkla. Stort och smått, överdådigt och sprött, exklusivt och begagnat.

Förutom handfasta tips och råd får du lära känna Marie och de djupa revor i hennes liv som får henne att vilja måla världen vacker.

MARIE OLSSON NYLANDER är internationellt erkänd inredare, stylist och antikhandlare med över hundratusen följare i sociala medier. Hon är även designer med egna möbel- och textilkollektioner som säljer slit i rekordfart. Marie bor delar av året i Rosa Huset på Sicilien. Något som skildras i hennes populära tv-program Husdrömmar Sicilien (SVT).

 

 

Upptäck mer inom Böcker
Genre Renovering
Format Bok
EAN 9789178359509
Publisher Bokfabriken
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789178359509
Läromedel 0
Storlek 268
Författare Marie Olsson Nylander
E

El Cotito.

För en månad sedan

Köpte som present till min fru , som är intresserade i ämnet. Hon blev glad av innehållet.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

E

Eva Goethe

För 2 månader sedan

Vacker bok, fina bilder,lite udda uppläggning

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.