Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Det rosa huset

1 / 1

Det rosa huset

259 kr
260 kr
Marie Olsson Nylander är folkkär inredare, stylist, designer och antikhandlare med över 100 000 följare i sociala medier och ett eget tv-program. Marie älskar både det storslagna och det enkla. Hur blir man som Marie? Hur får man till hennes magis
  • Renovering
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Marie Olsson Nylander
Läs mer

Marie Olsson Nylander är folkkär inredare, stylist, designer och antikhandlare med över 100 000 följare i sociala medier och ett eget tv-program.

Marie älskar både det storslagna och det enkla. Hur blir man som Marie? Hur får man till hennes magiska känsla i sitt eget hem? 

Svaren finns i den här boken!

Följ med Marie Olsson Nylander till Sicilien och det fantastiska Rosa Huset Palazzo Cirillo. Tolv rum, fem balkonger, takterrass, en hemlig trädgård och anor från 1700-talet. Ett palats där Greve Cirillo en gång huserade som nu väckts till liv av Marie och hennes familj. 

Vi får ta del av Maries unika fingertoppskänsla för inredning. Varje kapitel fångar och fördjupar den magi hon skapar. Storslagenheten, men också det vackra i det enkla. Stort och smått, överdådigt och sprött, exklusivt och begagnat. Du får handfasta tips på hur du själv kan göra. Dessutom får du lära känna Marie, som öppet berättar om sitt liv. Om raggarkungen, om gudfadern och om livets djupa revor som får henne att vilja måla världen vacker.

MARIE OLSSON NYLANDER är internationellt erkänd inredare, stylist och designer, med möbel- och textilkollektioner som säljer slut i rekordfart. Hon bor delar av året i det rosa huset Palazzo Cirillo på Sicilien.

Genre Renovering
Format Bok
EAN 9789178359509
Publisher Bokfabriken
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789178359509
Läromedel 0
Storlek 272
Författare Marie Olsson Nylander
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner