Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Det som inte dödar oss - Millennium 4
Det som inte dödar oss - Millennium 4

1 / 2

Det som inte dödar oss - Millennium 4

(3 recensioner)
216 kr
Tidskriften Millennium har fått nya ägare. Elaka tungor hävdar att tiden har sprungit ifrån Mikael Blomkvist och han funderar på om han borde göra något annat. Lisbeth Salander är rastlös. Hon medverkar i en hackerattack till synes utan någon särski
  • Deckare, thrillers, spänning och skräck
  • Ljudbok på CD-skiva
  • Ljudbok Mp3-CD
  • Svenska
  • David Lagercrantz
Läs mer
Tidskriften Millennium har fått nya ägare. Elaka tungor hävdar att tiden har sprungit ifrån Mikael Blomkvist och han funderar på om han borde göra något annat.

Lisbeth Salander är rastlös. Hon medverkar i en hackerattack till synes utan någon särskild anledning. Hon tar risker hon vanligtvis är noga med att undvika. Det är inte likt henne.

En sen natt ringer professor Frans Balder, en ledande auktoritet inom AI-forskning, till Blomkvist. Balder säger sig sitta på världsavgörande information om amerikanska underrättelsetjänsten. Han har dessutom haft kontakt med en ung kvinnlig superhacker, som bär vissa likheter med en person Blomkvist känner väl.

Mikael Blomkvist börjar hoppas på det scoop som både han och Millennium behöver. Lisbeth Salander har som vanligt sin alldeles egen agenda. I Det som inte dödar oss fortsätter berättelsen. Det har blivit dags för deras vägar att korsas. Ännu en gång.
Genre Deckare, thrillers, spänning och skräck
Format Ljudbok på CD-skiva
EAN 9789113060804
Publisher Norstedts
Bindning Ljudbok Mp3-CD
Språk Svenska
ISBN 9789113060804
Läromedel 0
Serie Millennium
Författare David Lagercrantz
A

Anonym

För 5 år sedan

Då jag köpte den var jag nog skeptisk Trodde inte att någon kunde fortsätta efter Stig Men ack vad jag bedrog mig Ser fram mot fler Dock gillade jag berättar rösten från trilogin bättre

A

Anonym

För 6 år sedan

Jättebesviken... Trodde att den skulle vara mycket bättre men det känns som om en Stieg Larsson-wannabe...

A

Anonym

För 6 år sedan

Ingen lätt uppgift att axla Stieg Larssons fallna mantel. Men Lagerkranz har lyckats. Lite mer djupgående i tekniska detaljer som Jan Guillo men ändå mycket spännande.