Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till produkterna

Dianetik : hur tanken påverkar kroppen

1 / 1

Dianetik : hur tanken påverkar kroppen

L. Ron Hubbard

(15 recensioner)
196 kr
"Dianetiken är ett äventyr. Den är en forskningsresa in i Terra Incognita, det mänskliga sinnet, denna stora och hittills okända värld ett par centimeter innanför våra pannben."- ur Dianetik - Hur tanken påverkar kroppenDianetik innehåller upptäckter
  • Religion, Psykologi, Ekonomi
  • Bok
  • Kartonnage
  • Svenska
  • L. Ron Hubbard
Läs mer
"Dianetiken är ett äventyr. Den är en forskningsresa in i Terra Incognita, det mänskliga sinnet, denna stora och hittills okända värld ett par centimeter innanför våra pannben."- ur Dianetik - Hur tanken påverkar kroppenDianetik innehåller upptäckter som hävdats vara av större betydelse än både hjulet och elden och boken har därför förblivit en bestseller i över 50 år. Och med över 20 miljoner tryckta böcker vilket skapat en rörelse som omfattar 100 länder, är den tveklöst den mest allmänt lästa och inflytelserika bok som någonsin skrivits om det mänskliga sinnet.Här får man en fullständig beskrivning av det reaktiva sinnets uppbyggnad, denna tidigare okända källa till mardrömmar, oförnuftiga rädslor, upprördhet och osäkerhet som förslavar människan. Denna bok beskriver hur man blir av med det och därigenom uppnår något som människan tidigare bara drömt om: tillståndet clear.Bland upptäckterna som beskrivs i Dianetik:* Människans målsättning.* Existensens dynamiska princip - sammanfattat i ett ord som motiverar alla levande varelser.* De fyra dynamikerna - de drivkrafter som allt i livet bygger på.* Det beskrivande överlevnadsdiagrammet - ett diagram som visar ens verkliga potential och hur man uppnår den.* Upptäckten av det reaktiva sinnet och exakt vad det består av.* De smärtsamma upplevelserna - engrammen - som finns i det reaktiva sinnet, och som kontrollerar och befaller en person att agera irrationellt, emot hans egna önskningar och målsättningar.* Prenatala engrams inverkan på en - vad som hände innan man föddes och hur detta påverkat en ända sedan dess.* Den fullständiga Dianetik-tekniken för hur du hittar och utplånar dessa skadliga erfarenheter, så att de aldrig påverkar dig igen, och avslöjar en person du alltid velat lära känna - dig själv.
Upptäck mer inom Böcker
Genre Religion Psykologi Ekonomi
Format Bok
EAN 9788776885175
Publisher Ny Nivå
Bindning Kartonnage
Språk Svenska
ISBN 9788776885175
Läromedel 0
Storlek 664
Författare L. Ron Hubbard
A

Anonym

För 3 år sedan

Verkligen en bra bok! Förändrade mitt sätt att se på livet. Kanske den är lite svår i början, men när du väl kommer igenom den så kommer du garanterat ha ett nytt sätt att se på saker och ting. Om du stöter på svåra ord, ta en ordbok, kolla upp vad ordet betyder, och läs meningen igen - då blir det lättare. Den bästa boken jag läst i mitt liv hur konstigt det än låter! läs!!

A

Anonym

För 3 år sedan

Den här boken gav mig svar som jag länge letade efter. Man får svar på sinnet och dess beståndsdelar. Den gav mig svar på saker som jag upplevde i livet och gav mig hopp om att det går att hantera det. Jag kan varm rekommendera denna bok.

A

Anonym

För 3 år sedan

Dianetik - Hur tanken påverkar kroppen Ja, boken handlar precis om det. Psykosomatiska sjukdomar. Väldigt välskriven, pedagogiskt och vetenskapligt upplagd. Mycket intressant. Rekommenderas.

A

Anonym

För 3 år sedan

Detta är en enda bok som verkligen hjälpte mig att förstå hur sinnet fungerar, varför ibland man beteer sig helt irrationelt och även varför man får återkommande somatiska sjukdomar (som är möjligt att undvika om man förstår orsaken).

B

Base

För ett år sedan

Detta är religion, ej vetenskap. Så borde vara märkt tydligt så ingen tror det finns någon verklig substans i boken.