Tillbaka till toppen
En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon

1 / 1

En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon

Patrick Ekwall

209 kr
Den 13 februari 2021 dog Hannah Ekwall. Hon hade precis fyllt 39 år och hade ett drygt år tidigare drabbats av en aggressiv form av bröstcancer. Patrick Ekwall berättar öppenhjärtigt om den omtumlande tiden efter hans och dottern Tindras förlust, o
  • Memoarer & Biografier, Motion & Hälsa
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Patrick Ekwall
Läs mer

Den 13 februari 2021 dog Hannah Ekwall. Hon hade precis fyllt 39 år och hade ett drygt år tidigare drabbats av en aggressiv form av bröstcancer.

Patrick Ekwall berättar öppenhjärtigt om den omtumlande tiden efter hans och dottern Tindras förlust, om saknaden efter en fru och mamma, men framförallt om att se framåt. 

En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon är en berättelse om sorg, men ännu mer en skildring av ett år där Patrick finner mod och styrka att leva vidare, med minnet av Hannah. 

 

Tv-profilen och journalisten Patrick Ekwall är sedan frun Hannahs död engagerad i Bröstcancerförbundet och har bland annat initierat kampanjen Rosa Matchen. Nu berättar Patrick för första gången om tiden från Hannahs sjukdomsbesked till hennes bortgång, och livet efter det. 

Upptäck mer inom Böcker
Genre Memoarer & Biografier Motion & Hälsa
Format Bok
EAN 9789180312028
Publisher Bokfabriken
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789180312028
Läromedel 0
Storlek 189
Författare Patrick Ekwall
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner