Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Malmö Live : inblickar och utblickar

Till kassan

Se även

Malmö Live : inblickar och utblickar

(0)
Skriv en recension

Bok

Lennart Stenkvist

255 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    6-14 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Adlibris
  • Arkitektur
  • Bok
  • Inbunden
  • Swedish
  • Lennart Stenkvist
Malmö Live är ett gigantiskt projekt som täcker ett helt kvarter norr om västra hamnkanalen i Malmö. Det innefattar ett konserthus, en kongressanläggning, ett hotell, kontor och lägenheter. Tanken är att skapa en harmoni mellan bostäder, arbetsplatser, kultur och nöjen, och bilda ett härligt kvarter fullt av liv och rörelse.Boken om Malmö Live behandlar flera aspekter av projektet, med tonvikt på konsertdelen. Syftet är att sätta anläggningen i ett större, internationellt sammanhang, både arkitektoniskt och musikaliskt. Varje kapitel innehåller dels en övergripande bild av ämnet som presenteras, dels en mer fördjupande informationsdel. Boken, som är rikligt illustrerad med fotografier och ritningar, släpps lagom till invigningen i juni 2015.Lennart Stenkvist har varit konserthuschef i Malmö, Helsingborg och Stockholm och han har en gedigen erfarenhet och stor sakkunskap i ämnet musik. Han ansvarade för programmet som låg till grund för tävlingen om Malmös nya konserthus och är väl insatt i projektet. Tidigare har han bland annat varit redaktör för Sohlmans musiklexikon och han har skrivit en mängd fackartiklar om musik.
Genre:
Arkitektur
Format:
Bok
EAN:
9789186691998
Publisher:
Roos Tegner
Bindning:
Inbunden
Språk:
Swedish
ISBN:
9789186691998
Läromedel:
0
Storlek:
207
Författare:
Lennart Stenkvist

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Om du misstänker att ett pris felaktigt har ändrats innan eller under Black friday-kampanjen får du gärna vara vår Prishjälte och rapportera detta till oss här.
Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.