Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Leverans innan jul? Du ser produktens leveranstid under "Lägg i varukorg"
Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha

1 / 1

Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha

168 kr
Mjölksyrade grönsaker är en trend inom matlagning som verkar vara här för att stanna. Och att fermentera själv är ingen konst, framförallt inte när du har denna bok till hjälp. I Fermentering hittar du 35 recept på fermenterade grönsaker och frukter.
  • Kokböcker
  • Bok
  • Inbunden
  • Swedish
  • Ditte Ingemann, Shane Peterson, Søren Ejlersen
Läs mer

Mjölksyrade grönsaker är en trend inom matlagning som verkar vara här för att stanna. Och att fermentera själv är ingen konst, framförallt inte när du har denna bok till hjälp.

I Fermentering hittar du 35 recept på fermenterade grönsaker och frukter. Du guidas genom alla steg så att du kan göra klassisk surkål, stark kimchi, läskande kombucha och mycket mer. Klassiker blir här vidareutvecklade till välsmakande delikatesser som får ditt kök att fyllas av nya smaker och dofter.

Låt dig inspireras av denna urgamla konserveringsmetod, fyll hyllorna i skafferiet och låt tiden verka. Resultatet blir en näringsrik och stärkande smaksensation.  

SHANE PETERSON är självförsörjningsentusiast, naturälskare och brinner för fermentering.  

SØREN EJLERSEN är en av grundarna till Aarstiderne (webbaserad matbutik) och utkommer på Lind & Co även med Gröna proteiner.  

DITTE INGELMANN är kokboksförfattare, matfotograf och receptskapare. Hon har en examen i näringslära och driver den populära bloggen thefoodclub.dk.

  • Genre
    Kokböcker
  • Format
    Bok
  • EAN
    9789178614349
  • Publisher
    Lind co
  • Bindning
    Inbunden
  • Språk
    Swedish
  • ISBN
    9789178614349
  • Läromedel
    0
  • Storlek
    159
  • Författare
    Ditte Ingemann Shane Peterson Søren Ejlersen
0
Bli den första att skriva en recension