Historia Quadrupel

(Häftad)

Historia Quadrupel
Tipsa en vän
213 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  7-10 arbetsdagar

Säljs av Adlibris 4,1 / 5 med 22598 betyg.

Totalbetyg 4,1 / 5
Leveranstid 3,9 / 5
Emballeringskvalitet 4,3 / 5
Mer från Adlibris Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Adlibris, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Du har nu i din hand (eller läsplatta) fyra till synes helt oberoende och skilda historiska berättelser, men ändå så finns ett tydligt samband mellan dessa historieskildringar. Det är inte bara den tidsmässigt kronologiska ordningen utan det är även hur innehållet och händelserna i de olika berättelserna har påverkat och influerat historien som kommer efter, även om det kanske inte är helt uppenbart till en början. Du kanske måste läsa om boken ett par gånger innan du upptäcker mönstret och sammanhanget. Men berättelserna står också på helt egna ben och kan läsas var för sig om man vill det. Swedenborg Kapitlet om Swedenborg behandlar en väldigt mångsidig och extremt intelligent man som relativt få svenskar känner till. Swedenborg var Sveriges svar på Leonardo Da Vinci skulle man kunna säga. Han hade banbrytande tankegångar inom många olika områden och i den här boken kan du läsa om hans liv och hur han påverkade sin samtid. Jag känner själv igen mig i mycket av Swedenborgs personlighet och liv och kapitlet om Swedenborg avslutas med en kort biografi om mig själv och min personlighet. Den har jag skrivit för att försöka förstå mig på mig själv bättre och för att andra lättare ska få insikt i varför jag är som jag är och varför jag ibland handlat och agerat väldigt konstigt. Jag har ofta känt att livet är som en Rockyfilm – livet handlar inte om vem som slår hårdast utan om vem som klarar av att resa sig flest gånger efter att man blivit knockad. För personer som mig är livet en ständig kamp mot omgivningen. Avsnittet ”Swedenborg och Jag” är väl en form av självterapi skulle man kunna säga. Det finns säkert flera läsare som kommer nicka instämmande och känna igen sig i det jag skriver. Ryska revolutionen Här har vi en analys av den Ryska revolutionen där du får nya infallsvinklar och förklaringar till hur den uppstod och påverkade historien. Marshallplanen Marshallplanen behandlar startskottet för CIA och det kalla kriget och ger dig en ökad förståelse för hur dagens samhälle ser ut och har utvecklats efter andra världskriget. Kriget i Afghanistan Till sist gör vi en djupdykning i Sovjets invasion i Afghanistan och hur alla dessa händelser så småningom ledde fram till att Usama bin Ladin fick förutsättningar för att sätta skräck i en hel värld.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Förlag: Vulkan Kategori: Diverse
Beräknad leveranstid: 7-10 arbetsdagar Bandtyp: Häftad
ISBN: 9789163773860 Antal sidor: 49
Språk: Svenska
Titel: Historia Quadrupel Författare: Fredrik Åkerström
Releasedatum: 2014-11-25 Upplaga:
Serie:
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 132 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 97 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 71 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 48 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »