Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

Gå över gränsen

1 / 1

Gå över gränsen

Robert Karjel

(1 recension)
108 kr
USA har under stort hemlighetsmakeri lånat ut världens i särklass med avancerade jaktrobot för flygplan, Amraam till Sverige. Trots ett mycket avancerat säkerhetssystem blir roboten stulen och alla spår pekar mot Ryssland. Det hela är otroligt pins
  • Deckare, thrillers, spänning och skräck
  • Ljudbok på CD-skiva
  • Ljudbok Mp3-CD
  • Svenska
  • Robert Karjel
Läs mer
USA har under stort hemlighetsmakeri lånat ut världens i särklass med avancerade jaktrobot för flygplan, Amraam till Sverige. Trots ett mycket avancerat säkerhetssystem blir roboten stulen och alla spår pekar mot Ryssland.

Det hela är otroligt pinsamt för den svenska militären och man beslutar att ta in de bästa man har för att lösa problemet; kommandostyrkan Csardas. Fyra elitsoldater som med alla medel ska hämta hem Amraam till Sverige igen. Dessvärre finns det en läcka inom försvaret som löpande förser Ryssland med information om operationen

Gå över gränsen är en teknisk thriller, en internationell spänningsroman med med mycket stor trovärdighet. Robert Karjel är överstelöjtnant och en av Sveriges mest erfarna helikopterpiloter.
Genre Deckare, thrillers, spänning och skräck
Format Ljudbok på CD-skiva
EAN 9789186615550
Publisher Word Audio Publishing
Bindning Ljudbok Mp3-CD
Språk Svenska
ISBN 9789186615550
Läromedel 0
Författare Robert Karjel
A

Anonym

För 7 år sedan

Otroligt att denna bok inte har fått mer uppmärksamhet! Spännande från första sidan. Man får en känsla av författaren (som är militär) har bra kunskap om krigets detaljer (tekniskt, psykologiskt och fysiskt) utan att det på något sätt blir nördigt. Trots att den är skriven på 90-talet känns scenariot mer aktuellt än någonsin. Läs/lyssna på den!