Tillbaka till toppen
Gaston. Den kompletta samlingen, Volym 6

1 / 1

Gaston. Den kompletta samlingen, Volym 6

André Franquin

330 kr
Dårfinken Gaston fortsätter att ställa till kalabalik och driva sina arbetskamrater till förtvivlan. Till sin hjälp har han sina husdjur, diverse galna uppfinningar och ännu galnare matlagning. Kontorets olycksfågel uppvisar helt enkelt en enaståen
  • Serier & Skämtteckningar
  • Bok
  • Övrig
  • Svenska
  • André Franquin
Läs mer

Dårfinken Gaston fortsätter att ställa till kalabalik och driva sina arbetskamrater till förtvivlan. Till sin hjälp har han sina husdjur, diverse galna uppfinningar och ännu galnare matlagning. Kontorets olycksfågel uppvisar helt enkelt en enastående fantasi och uppfinningsförmåga så länge det inte handlar om att jobba.  

Denna samlingsutgåva i sex delar innehåller samtliga Gaston-serier i kronologisk ordning, med ny färgläggning och textning och i nyöversättning av Björn Wahlberg. I varje volym ingår också ett fylligt extramaterial som berättar bakgrundshistorien om Gaston och hans värld.  

Den belgiske serieskaparen André Franquin (1924-1997) var en av seriehistoriens främsta tecknare och humorister. Han är mest känd för sina serier med Gaston, Spirou och Marsupilami.

Upptäck mer inom Böcker
Genre Serier & Skämtteckningar
Format Bok
EAN 9789188897985
Publisher Cobolt Förlag
Bindning Övrig
Språk Svenska
ISBN 9789188897985
Läromedel 0
Serie Gaston
Storlek 176
Författare André Franquin
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner