Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till produkterna

Hagen-fallet : oskyldigt anklagad eller kallblodig mördare?

1 / 1

Hagen-fallet : oskyldigt anklagad eller kallblodig mördare?

Kenneth Fossheim, Magnus Braaten

Ingår i kampanjen: Bokrea
69 kr

-70%

227 kr
Tom Hagen är affärsman och miljardär, en av Norges rikaste personer. Den 31 oktober 2018 försvinner hans fru Anne-Elisabeth spårlöst från hemmet. Tom Hagen får ett hotbrev med krav på en lösensumma på nio miljoner euro i kryptovaluta, och polisen i
  • Sanna berättelser, Europa
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Kenneth Fossheim, Magnus Braaten
Läs mer

Tom Hagen är affärsman och miljardär, en av Norges rikaste personer.

Den 31 oktober 2018 försvinner hans fru Anne-Elisabeth spårlöst från hemmet. Tom Hagen får ett hotbrev med krav på en lösensumma på nio miljoner euro i kryptovaluta, och polisen inleder en utredning i hemlighet. Men vad som först ser ut som en kidnappning kommer snart att betraktas som ett mord. Huvudmisstänkt: Tom Hagen själv.

Försvinnandet av Anne-Elisabeth Hagen är ett av Norges mest omtalade kriminalfall någonsin. Fallet är fortfarande inte löst, ingen kropp har hittats, trots en massiv polisutredning. Om Tom Hagen är skyldig, är han en kallblodig mördare som fört alla bakom ljuset. Om han är oskyldig, har han inte bara förlorat sin hustru, utan också blivit orättfärdigt uthängd som mördare.

Kriminalreportrarna Magnus Braaten och Kenneth Fossheim har följt fallet på nära håll och fått tillgång till hittills okända dokument och förhör. I Hagen-fallet berättar de hela historien. Vem är egentligen Tom Hagen? Vilka fiender har han? Hur var relationen till hustrun? Vilka metoder använder Oslopolisen för att lösa fallet, och varför har de fortfarande inte lyckats?

Upptäck mer inom Böcker
Genre Sanna berättelser Europa
Format Bok
EAN 9789113117072
Publisher Norstedts
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789113117072
Läromedel 0
Storlek 351
Författare Kenneth Fossheim Magnus Braaten
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner