Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till produkterna

Hitta motivationen : genom livets toppar och dalar

1 / 1

Hitta motivationen : genom livets toppar och dalar

MagdaLena Forsberg, Tobias Karlsson

229 kr
Efter våra elitidrottskarriärer har vi lärt oss ett och annat om motivation, disciplin och framgångsrecept. Nu vill vi dela med oss av våra bästa tips, det som fått oss att må bättre längs vägen. Helt enkelt: så här blev vi våra bästa jag! I Hit
  • Personlig utveckling
  • Bok
  • Kartonnage
  • Svenska
  • MagdaLena Forsberg, Tobias Karlsson
Läs mer

Efter våra elitidrottskarriärer har vi lärt oss ett och annat om motivation, disciplin och framgångsrecept. Nu vill vi dela med oss av våra bästa tips, det som fått oss att må bättre längs vägen. Helt enkelt: så här blev vi våra bästa jag!

I Hitta motivationen inspirerar Tobias och Magdalena dig att leva ett hälsosamt, hållbart och roligt liv. Du får tips och råd om kost, träning, återhämtning, tankar och relationer. Och hjälp på traven för att finna ditt syfte. Det är en lättillgänglig och peppande guide kryddad med personliga berättelser om motgångar och framgångar.

Låt Magdalena och Tobias hjälpa dig att hitta motivation idag, imorgon och alla dagar framöver.

Magdalena Forsberg är före detta skidskytt och har vunnit flera VM-guld, OS-medaljer samt fyra Jerringpris. Idag jobbar hon som programledare och föreläsare.

Tobias Karlsson är dansare och koreograf som blivit folkkär genom sitt mångåriga deltagande i Lets Dance. Idag jobbar han även som coach och föreläsare.

Upptäck mer inom Böcker
Genre Personlig utveckling
Format Bok
EAN 9789180022736
Publisher Mondial
Bindning Kartonnage
Språk Svenska
ISBN 9789180022736
Läromedel 0
Författare MagdaLena Forsberg Tobias Karlsson
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner