Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

  • 68

    %

Hotet

1 / 1

Hotet

Dean Koontz

Ingår i kampanjen: Bokrea
69 kr

-68%

214 kr
Jane Hawk vet att hon lever på lånad tid. Men så länge hon andas kommer hon kämpa mot konspirationen som hotar miljoner människors fria vilja. Kampen har gjort Jane till en eftersökt flykting, jagad inte bara av regeringen utan av den hemliga samma
  • Deckare, thrillers, spänning och skräck, Allmän skönlitteratur
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Dean Koontz
Läs mer

Jane Hawk vet att hon lever på lånad tid. Men så länge hon andas kommer hon kämpa mot konspirationen som hotar miljoner människors fria vilja.

Kampen har gjort Jane till en eftersökt flykting, jagad inte bara av regeringen utan av den hemliga sammansvärjning som ligger bakom att människor tar sitt liv och i samma stund mördar många andra.  

Jane riktar in sig på ett nytt byte: en listig man med förbindelser högt upp i hierarkin, en förvrängd själ med en armé av professionella mördare i beredskap.  

Driven av sitt rättfärdiga raseri och obändiga jakt på rättvisa, reser Jane från södra Kalifornien till de snöiga sluttningarna vid Lake Tahoe för att möta hotet hon står emot. Trots sitt mod är hon oförberedd på den hemska sanningen som väntar henne på platsen där hennes långa mardröm föddes.

Hotet är den tredje delen i Dean Koonts serie om den före detta FBI-agenten Jane Hawk.

DEAN KOONTZ född 9 juli 1945 i Everett, Pennsylvania, sen länge bosatt i Kalifornien, är en amerikansk storsäljande författare. Han har haft fler än 20 titlar på New York Times bästsäljarlista och hans böcker, som översatts till närmare 40 språk, har sålt i mer än 500 miljoner exemplar runt om i världen. Hans spänningsromaner handlar ofta om den lilla människan som tvingas kämpa mot maktfullkomliga storföretag eller hemliga statliga organisationer.

Upptäck mer inom Böcker
Genre Deckare, thrillers, spänning och skräck Allmän skönlitteratur
Format Bok
EAN 9789178358434
Publisher Bokfabriken
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789178358434
Läromedel 0
Serie Jane Hawk
Storlek 441
Författare Dean Koontz
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner