Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till produkterna

I Sparvens klor. Del 1

1 / 1

I Sparvens klor. Del 1

Karin Söderlund Leifler

200 kr
205 kr
En samuraj som förlorat allt. En kurtisan på rymmen. Lönnmord, maktmissbruk och kärlek. Tsukiko har hört till kurtisanhuset så länge hon kan minnas. Hon vet inte varifrån hon kommer, men hennes framtid som kurtisan är utstakad. När en herrelös samur
  • Historiska romaner
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Karin Söderlund Leifler
Läs mer
En samuraj som förlorat allt.
En kurtisan på rymmen.
Lönnmord, maktmissbruk och kärlek.

Tsukiko har hört till kurtisanhuset så länge hon kan minnas. Hon vet inte varifrån hon kommer, men hennes framtid som kurtisan är utstakad. När en herrelös samuraj rusar in på kurtisanhusets bakgård med svärdet höjt inleds hennes möte med världen utanför nöjesdistriktets mur – en värld där helt andra regler gäller.
Att ta Tsukiko som gisslan är inte det mest genomtänkta Hiroshi gjort i sitt liv. Särskilt inte när han är på flykt undan rättvisan. Han måste bestämma sig för hur han ska göra med den viljestarka kurtisanen, innan han får mer problem än han redan har.
Suzume, eller Sparven, är en av de mest beryktade medlemmarna i en grupp som anlitas av inflytelserika personer för att utföra lönnmord, spioneri och inbrott. Omständigheterna driver Tsukiko, Hiroshi och Sparven mot varandra tills ingen av dem kan komma undan.
Första delen av I Sparvens klor, en roman i två delar om frihet, makt och kärlek.

Karin Söderlund Leifler föddes 1979 och är uppvuxen i Växjö. Efter studietiden i Stockholm flyttade hon till Linköping där hon numera bor med sin familj.
Hennes intresse för andra tider och platser väcktes genom böcker när hon var barn. I tioårsåldern blev hon nyfiken på Japan, en fascination som lett fram till att hon skriver romaner som är starkt inspirerade av landets historia och kultur.
Hon har doktorerat i medicin och forskat om cancer. För att kunna kombinera intresset för vetenskap med skrivande sadlade hon om till journalist inriktad mot forskning och medicin. Hennes artiklar har publicerats i flera rikstäckande magasin och tidningar. I dag arbetar hon med kommunikation om forskning vid ett universitet.
Genre Historiska romaner
Format Bok
EAN 9789198430806
Publisher Tidsfönster förlag
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789198430806
Läromedel 0
Serie Svärd utan herre-serien
Storlek 315
Författare Karin Söderlund Leifler
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner