Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till produkterna

I Sparvens klor. Del 2

1 / 1

I Sparvens klor. Del 2

Karin Söderlund Leifler

210 kr
Den herrelösa samurajen Hiroshi är efterlyst för mordet på sin före detta herre – ett brott som straffas med halshuggning om han inte lyckas hitta den sanna mördaren först. Vid sin sida under sökandet har han Tsukiko, en kurtisan på rymmen från nöjes
  • Historiska romaner
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Karin Söderlund Leifler
Läs mer
Den herrelösa samurajen Hiroshi är efterlyst för mordet på sin före detta herre – ett brott som straffas med halshuggning om han inte lyckas hitta den sanna mördaren först. Vid sin sida under sökandet har han Tsukiko, en kurtisan på rymmen från nöjeskvarteren.
Men det finns personer som inte drar sig för att ta till våld för att hindra dem. Hiroshi förlorar mot en grupp beväpnade män som ska att föra tillbaka Tsukiko till kurtisanhuset hon kommer från. Det sista han ser är att de för bort henne, innan han själv dras in i mörkret.
Den kvinnliga lönnmördaren Suzume, eller Sparven, har fått i uppdrag att följa efter Hiroshi. Men den till synes enkla uppgiften leder till ett möte som förändrar allt. Suzumes lojalitet mot shinobigrupperingen sätts på prov. Stunden då hon måste välja sida kommer obevekligt närmare, tills ingen av de inblandade kan komma undan.
Andra och sista delen av I Sparvens klor, en roman i två delar om frihet, makt och kärlek.

Karin Söderlund Leifler föddes 1979 och är uppvuxen i Växjö. Efter studietiden i Stockholm flyttade hon till Linköping där hon numera bor med sin familj. Hennes intresse för andra tider och platser väcktes genom böcker när hon var barn. I tioårsåldern blev hon nyfiken på Japan, en fascination som lett fram till att hon skriver romaner som är starkt inspirerade av landets historia och kultur.
Hon har doktorerat i medicin och forskat om cancer. För att kunna kombinera intresset för vetenskap med skrivande sadlade hon om till journalist inriktad mot forskning och medicin. Hennes artiklar har publicerats i flera rikstäckande magasin och tidningar. I dag arbetar hon med kommunikation om forskning vid ett universitet.
Genre Historiska romaner
Format Bok
EAN 9789198430813
Publisher Tidsfönster förlag
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789198430813
Läromedel 0
Serie Svärd utan herre-serien
Storlek 329
Författare Karin Söderlund Leifler
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner