Tillbaka till toppen
Indien i mitt svenska kök

1 / 1

Indien i mitt svenska kök

Malin Mendel

240 kr
Indisk mat behöver inte innebära massa kryddor och krångel, utan kan vara snabb vardagsmat. Den är också som gjord för den svenska sommarens alla fester, picknickar, bufféer och grillkvällar. Till hösten passar värmande currygrytor, soppor och frasi
  • Kokböcker
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Malin Mendel
Läs mer

Indisk mat behöver inte innebära massa kryddor och krångel, utan kan vara snabb vardagsmat. Den är också som gjord för den svenska sommarens alla fester, picknickar, bufféer och grillkvällar. Till hösten passar värmande currygrytor, soppor och frasiga samosas för såväl finmiddag som svamputflykt.

I sin senaste kokbok har Malin Mendel samlat sina allra bästa recept, sådant hon lagar till sin familj såväl som till kalas och bjudningar. Rätterna är lätta att göra, enkla att anpassa till alla och både färggranna och smakrika! Dessutom går de oftast att förbereda, grytorna blir bara godare av att stå till sig.

Malins passion för indisk mat väcktes redan när hon var liten. I denna personliga bok delar hon med sig av minnen och mat från barndomen i Pakistan, och från somrar i Bohuslän och Dalsland. I sitt eget kök lagar Malin mest indiskt, men hämtar ibland inspiration från reportageresor till andra länder eller svenska traditioner. För likheterna finns, till exempel äts makrill även i Indien.

Genre Kokböcker
Format Bok
EAN 9789113120232
Publisher Norstedts
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789113120232
Läromedel 0
Storlek 157
Författare Malin Mendel
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner