Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Fler deals än någonsin tidigare! 21 Nov - 1 Dec Se alla deals
Grundbok i pralintillverkning

1 / 1

Grundbok i pralintillverkning

305 kr
Årets Svenska Måltidslitteratur 2021 i kategorin choklad. Grundbok i pralintillverkning behandlar ingående de centrala delarna temperering, gjutning, lockning och ganache med optimerad hållbarhet. Den omfattar även målning, caramel, fondant, praliném
  • Desserter, Kokböcker
  • Bok
  • Inbunden
  • Swedish
  • Ingela Svedbro
Läs mer
Årets Svenska Måltidslitteratur 2021 i kategorin choklad. Grundbok i pralintillverkning behandlar ingående de centrala delarna temperering, gjutning, lockning och ganache med optimerad hållbarhet. Den omfattar även målning, caramel, fondant, pralinémassa, skyltprodukter, julpraliner, chokladkakor och doppningsteknik.Författare är Ingela Svedbro, grundare av Nora Chokladskola.
  • Genre
    Desserter Kokböcker
  • Format
    Bok
  • EAN
    9789152705773
  • Publisher
    Nora Chokladskola AB
  • Bindning
    Inbunden
  • Språk
    Swedish
  • ISBN
    9789152705773
  • Läromedel
    0
  • Storlek
    80
  • Författare
    Ingela Svedbro
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter