Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till produkterna

Jag är fotboll
Jag är fotboll

1 / 2

Jag är fotboll

Mats Olsson, Zlatan Ibrahimovic

(1 recension)
300 kr
309 kr
Jag är fotboll är en bilddriven självbiografisk bok om Sveriges största fotbollsstjärna genom tiderna, Zlatan Ibrahimovic. Här får vi veta allt om hans fotbollskarriär, från de tidiga åren i Malmö FF till Manchester United och flytten till hans nuv
  • Memoarer & Biografier, Bollsporter
  • Bok
  • Övrig
  • Svenska
  • Mats Olsson, Zlatan Ibrahimovic
Läs mer
Jag är fotboll är en bilddriven självbiografisk bok om Sveriges största fotbollsstjärna genom tiderna, Zlatan Ibrahimovic. Här får vi veta allt om hans fotbollskarriär, från de tidiga åren i Malmö FF till Manchester United och flytten till hans nuvarande klubb LA Galaxy. I boken berättar Zlatan med egna ord om hur det är att gå från underdog till superstjärna, hur det gick till när han lämnade Milan för Paris SG och hur han tog sig an den svåra knäskadan i Manchester United. Men också om målen, segrarna och känslan av alltid behöva vara bättre för att bli accepterad som svensk.

Boken innehåller också intervjuer med spelare, tränare och vänner som varit med under resan, som José Mourinho, Paul Pogba, Patrick Vieria, Roland Andersson, Henrik Larsson, Thierry Henry och Mino Raiola för att nämna några. Alla ger de sin syn på Zlatan, och vi får en nyanserad bild av Sveriges främsta fotbollsstjärna någonsin.

Boken är rikt illustrerad med bilder ur Zlatans karriär och avslutas med femtio sidor samlad statistik över Zlatans karriär 1999-2018. Hur många minuter spelade Zlatan i Inter? Hur många mål har han gjort med högerfoten? Här finns alla fakta samlade, för alla klubbar han spelat i och för landslaget.

Texterna i boken är skrivna tillsammans med journalisten och författaren Mats Olsson som under de senaste tre åren träffat Zlatan vid flera tillfällen för att prata om hans fotbollskarriär. Mats Olsson har även gjort bokens samtliga intervjuer.

I den storsäljande biografin Jag är Zlatan som utkom 2011 fick vi följa Zlatans väg från Rosengård till att bli en av världens största fotbollsstjärnor. I denna bok, Jag är fotboll, får vi en unik inblick Zlatan Ibrahimovics fotbollskarriär.
Upptäck mer inom Böcker
Genre Memoarer & Biografier Bollsporter
Format Bok
EAN 9789174245813
Publisher Bonnier Fakta
Bindning Övrig
Språk Svenska
ISBN 9789174245813
Läromedel 0
Författare Mats Olsson Zlatan Ibrahimovic
M

Micke

För 2 år sedan

Inte alls den bok jag trodde det skulle vara. Tänkte att det var en fortsättning på förra boken, men istället är det bilder och historier från han karriär, i huvudsak berättade av andra. Kul bok trots allt.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.