Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Det våras för superdeals!

Se alla deals

JAG : Boken om mig

1 / 1

JAG : Boken om mig

227 kr
234 kr
Den här boken är till för att du ska kunna reflektera över dig själv och ditt liv. Svara på frågor som rör dina drömmar, minnen, värderingar, styrkor, vänner, hemligheter, idéer och mycket, mycket mer. Frågorna hjälper dig att blicka tillbaka öv
  • Psykologi
  • Bok
  • Övrig
  • Swedish
Läs mer

Den här boken är till för att du ska kunna reflektera över dig själv och ditt liv. Svara på frågor som rör dina drömmar, minnen, värderingar, styrkor, vänner, hemligheter, idéer och mycket, mycket mer. Frågorna hjälper dig att blicka tillbaka över de gångna åren, att skåda framåt och mest av allt: att rannsaka dig själv. Så varsågod kryssa, fyll i, och få en överblick över alla de egenskaper och erfarenheter som gör dig till den unika person du är!

Recensioner:
"(...) En matig hjälpreda som stöd när du skriver ned dina tankar, känslor och minnen. Roligt för alla åldrar! På köpet får du tänkvärda citat från stora män och kvinnor genom tiderna."
Minnenas Journal, nummer 2 2108

"Här får du möjlighet att göra en biografi om den viktigaste personen i ditt liv-DU själv. (...) En överblick över alla dina egenskaper och erfarenheter som gör dig till den unika personen du är!"
Tidningen Nära, nummer 2 2018

"Dags att lära känna någon på djupet-nämligen dig själv! Jag: boken om mig är-en-fylla-i-bok om dig själv, dina drömmar, styrkor och svagheter, minnen och framtidsplaner för reflektion och rannsakning."
Hälsa & fitness, nr 1 2018

"Vill du reflektera mer över vem du är, ditt liv och dina val? I nya fyll i-boken 'Mig själv och jag' (Nicotext) får du besvara en mängd olika frågor i olika kategorier. Du kan använda boken för att finna dig själv, samla minnen, fundera på framtiden, eller ge bort till någon  annan vars livshistoria du vill föreviga."
Aftonbladet Söndag, 8 september 2018

"Lär känna dig själv och din partner innan ni säger ja till varandra. Boken handlar om jaget för den som vill finna sig själv, analysera historien men också blicka framåt."
Älskade Östermalm, nr 2, 2018

Genre Psykologi
Format Bok
EAN 9789188585219
Publisher Nicotext
Bindning Övrig
Språk Swedish
ISBN 9789188585219
Läromedel 0
Storlek 166
0
Bli den första att skriva en recension