Det nordiska skafferiet : Torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggning

(Inbunden)

Det nordiska skafferiet : Torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggning
Tipsa en vän
208 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  3-7 arbetsdagar

Säljs av Adlibris 4,1 / 5 med 22598 betyg.

Totalbetyg 4,1 / 5
Leveranstid 3,9 / 5
Emballeringskvalitet 4,3 / 5
Mer från Adlibris Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Adlibris, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt

Med hjälp av traditionella konserveringsmetoder kan du skapa ett modernt nordiskt skafferi att plocka ur även under den mörkare delen av året. Johan Björkman torkar, fermenterar, lägger in i klassisk inläggningslag, mixar eget örtsalt och smaksätter olja och vinäger. Boken innehåller drygt 100 recept på allt från lingonpulver, ramslökskapris och nässelsalt till klassiska inlagda rödbetor, mjölksyrad vitkål med gräslök och fermenterad rabarber. I slutet av boken finns förslag på hela maträtter som du sätter ihop med hjälp av det du har hemma i skafferiet.

Johan Björkman är diskaren från Trollhättan som numera arbetar som kökschef på restaurang Koka i Göteborg. Restaurangen har en stjärna i Guide Michelin och fokuserar på modern västsvensk gastronomi och fina råvaror. Boken är en sammanfattning av de tekniker som Johan använt sig av under de senaste tio åren för att ha tillgång till örter och
grönsaker året om.

"I Det nordiska skafferiet, av kocken Johan Björkman, ser jag andra sätt att använda granskott, till exempel smaksätta rapsolja eller göra kapris av. Hans bok består av råd, tips och fina foton och visar hur man ur skog och mark kan skaffa sig ett nordiskt vinterskafferi. Vad sägs om nässelsalt? Torkade vresrosblad? Fläderblomsvinäger? Här finns ett fint recept på bakade jordärtskockor som tar vara på smaken i det litet hårda skalet. (...) Glupskt bläddrar mina smaklökar genom uppslag efter uppslag. Så här vill jag leva och äta, tänker jag längtansfullt."
Göran Greider, Aftonbladet

"Bra, ofta lite ovanliga recept, inspirerande text tillsammans med makalöst snygga och färgglada fotografier gör denna bok till en riktig pärla för den som vill fylla skafferiet."
BTJ

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Förlag: Natur Kultur Allmänlitteratur Kategori: Kokböcker
Beräknad leveranstid: 3-7 arbetsdagar Bandtyp: Inbunden
ISBN: 9789127161733 Antal sidor: 174
Språk: Svenska
Titel: Det nordiska skafferiet : Torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggning Författare: Johan Björkman
Releasedatum: 2019-03-28 Upplaga:
Serie:
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 130 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 96 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 71 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 47 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »