Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Det våras för superdeals!

Se alla deals

Johnny the Fucker

1 / 1

Johnny the Fucker

Ingår i kampanjen: Sommarpocket - 4 för 199 kr
75 kr
"en dråplig, rolig, allvarlig och välskriven berättelse" BTJ Året är 1978 och efter att äntligen ha slagit igenom stort, turnerat landet runt och blivit omsusad kändis befinner sig Magnus Uggla i nedförslöpa. Igen. Och när produktchefen på CBS före
  • Allmän skönlitteratur
  • Bok
  • Pocket
  • Svenska
  • Magnus Uggla
Läs mer

"en dråplig, rolig, allvarlig och välskriven berättelse" BTJ

Året är 1978 och efter att äntligen ha slagit igenom stort, turnerat landet runt och blivit omsusad kändis befinner sig Magnus Uggla i nedförslöpa. Igen. Och när produktchefen på CBS föreslår att han ska ställa upp i Melodifestivalen är botten verkligen nådd.

Men när inga andra möjligheter finns i sikte, utom att köra gig på Ålandsbåtarna, bestämmer sig Magnus Uggla trots allt för att ställa upp i Mello. I sista stund. Det blir en kamp mot klockan, mot konkurrenternas tjuvknep och idiotiska idéer från skivbolaget och andra halvfigurer i branschen. Mot alla odds verkar det ändå som det här kan bli det nya genombrottet. Fast sen går det ändå åt pipan. Eller?

Magnus Uggla skriver en nästan sann historia om när han första gången ställde upp i Melodifestivalen. Det är en halsbrytande satir om musikbranschen, full fart och vansinnigt roligt.

Genre Allmän skönlitteratur
Format Bok
EAN 9789113103327
Publisher Norstedts
Bindning Pocket
Språk Svenska
ISBN 9789113103327
Läromedel 0
Storlek 336
Författare Magnus Uggla
0
Bli den första att skriva en recension