Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Jordens farliga platser

1 / 1

Jordens farliga platser

79 kr
Väldigt läskiga och samtidigt roliga fakta att känna till om platser i världen du inte vill besöka! Till exempel Ormön utanför Brasilien, där det kryllar av livsfarliga ormar. Eller Bolivias ökända, dödsföraktande branta väg, utan vägräcken, med en
  • Skönlitteratur barn och ungdom
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Jens Hansegård
Läs mer

Väldigt läskiga och samtidigt roliga fakta att känna till om platser i världen du inte vill besöka! Till exempel Ormön utanför Brasilien, där det kryllar av livsfarliga ormar. Eller Bolivias ökända, dödsföraktande branta väg, utan vägräcken, med en stigning på 4300 meter! Eller kanske Skelettkusten i Namibia som är precis vad det låter som. Jens Hansegård vet hur man skriver spännande och lättläst, och ingen kan som Anders Nyberg väcka intresse med sina illustrationer. Garanterat ryslig läsning för alla faktatörstande unga!

JENS HANSEGÅRD är journalist och mångsidig författare av fakta och serier. ANDERS NYBERG är en av landets mest anlitade illustratörer som även har gjort egna böcker för barn. Det här är deras tionde bok i serien "Jordens fakta".

Genre Skönlitteratur barn och ungdom
Format Bok
EAN 9789179774394
Publisher Bonnier Carlsen
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789179774394
Läromedel 0
Serie Jordens fakta
Storlek 45
Författare Jens Hansegård
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner