Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

NOKflex Matematik 5000 Kurs 2b Grön

Till kassan

Se även

NOKflex Matematik 5000 Kurs 2b Grön

(0)
Skriv en recension

Bok

Hans Heikne, Kajsa Bråting, Lena Alfredsson, Patrik Erixon

NOKflex Matematik 5000 Kurs 2b Grön
NOKflex Matematik 5000 Kurs 2b Grön
205 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    1-4 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Adlibris
  • Facklitteratur barn och ungdom
  • Bok
  • Övrig
  • Swedish
  • Hans Heikne, Kajsa Bråting, Lena Alfredsson, Patrik Erixon
Smartare matematikundervisning som stöttar lärare och elev. Med NOKflex Matematik 5000 får du tillgång till ett heltäckande interaktivt matematikläromedel som ger stöd både för elevens individuella lärande och för lärarledd undervisning.
NOKflex Matematik 5000 bygger på innehåll från serien Matematik 5000, Natur & Kulturs matematikläromedel för gymnasiet. Det är ett komplett läromedel som behandlar allt centralt innehåll i kursplanen och har en tydlig koppling till förmågorna. Läs mer om Matematik 5000.
Stöd för att fokusera på rätt områden Med NOKflex kan du enkelt leda och följa varje elevs lärande och utveckling. Du får även värdefulla verktyg till att variera undervisningen. NOKflex visar vilka uppgifter flest elever har problem med så att du kan rikta fokus rätt när du planerar lektionerna. Eleverna skickar in sina lösningar i NOKflex genom att fota av sitt papper eller mata in uppgifterna direkt. Du har sedan möjlighet att skicka en kommentar till eleven och godkänna uppgiften.
Funktioner anpassade för lärare och elev NOKflex Lärare ger dig: statistik som ger en visuell överblick över elevernas arbetsinsats och fokus möjlighet att ta emot elevers lösningsförslag för godkännande verktyg för att variera undervisningen tillgång till NOKflex Elev och dess funktioner. NOKflex Elev ger eleven: direkt återkoppling och hjälp t ex via ledtrådar och filmade genomgångar motivationshöjande spelmoment övningar efter elevens nivå möjlighet att anpassa frågor efter intresse och geografisk position statistik som ger eleven en tydlig överblick över sitt arbete. Färdiga lektionsaktiviteter baserade på förmågorna
Lektionsaktiviteterna erbjuder tekniska förutsättningar för att genomföra gruppaktiviteter med fokus på förmågorna. Aktiviteter och metoder vilar på vetenskaplig grund och du får stöd för att t ex att få igång samtal om matematikens begrepp med hjälp av anpassade verktyg, uppgifter och instruktioner. Det här arbetssättet aktiverar eleverna och gör dem till resurser för varandra.
Inspireras av filmade lektionsaktiviteter Till varje aktivitet hör en film där du ser hur det kan gå till när lektionsaktiviteten genomförs med elever i klassrummet.
Tekniskbeskrivning NOKflex finns tillgänglig online via en personlig inloggning (e-postadress krävs för att skapa ett konto hos Natur & Kultur). Du behöver internetuppkoppling för att komma åt den.
NOKflex fungerar på alla datorer (PC, Mac och Chromebook), surfplattor och smartphones med webbläsare som Google Chrome, Firefox, Safari eller liknande.
Genre:
Facklitteratur barn och ungdom
Format:
Bok
EAN:
9789127446304
Publisher:
Natur Kultur Läromedel
Bindning:
Övrig
Språk:
Swedish
ISBN:
9789127446304
Läromedel:
0
Författare:
Hans Heikne
Kajsa Bråting
Lena Alfredsson
Patrik Erixon

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.
>