Tillbaka till toppen
Kungariket utan namn

1 / 1

Kungariket utan namn

Arie D

167 kr
Den här berättelsen börjar en helt vanlig dag. Två purpurfärgade solar vandrar över himlen och ett moln sluter uttråkat ögonen. Maya och Melvin är på väg hem från skolan när de hittar ett metallägg som ligger gömt i buskarna. Från och med då ändras d
  • Skönlitteratur barn och ungdom
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Arie D
Läs mer
Den här berättelsen börjar en helt vanlig dag. Två purpurfärgade solar vandrar över himlen och ett moln sluter uttråkat ögonen. Maya och Melvin är på väg hem från skolan när de hittar ett metallägg som ligger gömt i buskarna. Från och med då ändras deras liv för alltid. Det är ju inte varje dag som du upptäcker att drakar finns.

Allting är visst inte som Maya och Melvin trott. Var hamnar de när de följer med draken ut på äventyr? Är det verkligen sant som draken säger att du kan skapa det du vill och komma dit du vill, om du bara följer din egen väg?

Arie D. har skapat ett klassiskt, spännande äventyr i modern tid. Ida Öhnells magiska illustrationer bidrar till den fängslande tonen av både dåtid och framtid.

Arie D. är futurolog och talare med hela världen som scen, bosatt i Sverige sedan 2000. Arie lever med fru och fyra tonåringar. Detta är hans första bok.

Ida Öhnell är illustratör och författare, bosatt i Göteborg.

I en tid av mycket yttre – och ytlig – påverkan syftar den här berättelsen till att bygga upp barns självkänsla och självförtroende: att våga lita till sig själv och den egna kraften att hitta sin egen väg i livet, vad som än händer runtomkring.

Boken rymmer inga specifika nationaliteter utan har en världsomfattande ton – från Tusen och natt till Stjärnornas krig. Sidantal och formgivning har anpassats för att passa nybörjarläsaren, men boken går också utmärkt att läsas tillsammans, vuxen och barn.
Genre Skönlitteratur barn och ungdom
Format Bok
EAN 9789198345643
Publisher Belletrist Boomtown Publishing
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789198345643
Läromedel 0
Serie Kungariket utan namn
Storlek 81
Författare Arie D
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner