Tillbaka till toppen
Black Friday

Se alla deals

LasseMajas detektivbyrå lär dig skriva

1 / 1

LasseMajas detektivbyrå lär dig skriva

Martin Widmark

(1 recension)
Ingår i kampanjen: 3 för 129 kr
66 kr
Lär dig att stava med barnens favoritdetektiver Lasse och Maja i denna aktivitetsbok, som förutom massvis med pyssel och skriv-utmaningar på rätt nivå också innehåller ett helt ark snygga klistermärken. Böckerna om LasseMajas detektivbyrå har varit
  • Barnböcker, Pyssel & Scrapbooking
  • Bok
  • Häftad
  • Svenska
  • Martin Widmark
Läs mer

Lär dig att stava med barnens favoritdetektiver Lasse och Maja i denna aktivitetsbok, som förutom massvis med pyssel och skriv-utmaningar på rätt nivå också innehåller ett helt ark snygga klistermärken.

Böckerna om LasseMajas detektivbyrå har varit barnens favoriter i 15 år, med 26 böcker, två spelfilmer, julkalender och opera bakom sig. Böckerna toppar ständigt bästsäljarlistorna och är de mest utlånade på biblioteken. Nu kan du träna på att skriva med LasseMaja, i en lika lärorik som rolig aktivitetsbok. I det välbekanta Valleby finns massor av roliga skrivpyssel, knep, knåp och utmaningar: Hitta på ditt eget LasseMaja-mysterium, hjälp Franco Bollo att dela ut posten i Valleby, och hjälp polismästaren med hans knepiga korskord - samtidigt tränar du läsning och skrivning på ett kul sätt.

Upptäck mer inom Böcker
Genre Barnböcker Pyssel & Scrapbooking
Format Bok
EAN 9789179758851
Publisher Bonnier Carlsen
Bindning Häftad
Språk Svenska
ISBN 9789179758851
Läromedel 0
Serie LasseMajas Detektivbyrå
Storlek 24
Författare Martin Widmark
J

Jonnie

För 11 månader sedan

Hej kanon Köp Mkt Nöjd . .

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.