Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Leva med Asperger : en praktisk guide för tonåringar och vuxna

1 / 1

Leva med Asperger : en praktisk guide för tonåringar och vuxna

325 kr
Många ungdomar och vuxna som har aspergers syndrom har det kämpigt i vissa situationer. Det kan handla om att gå till tandläkaren, göra bra ifrån sig under en arbetsintervju eller att helt enkelt klara av att åka buss. Ett praktiskt tips om hur man
  • Medicin
  • Bok
  • Kartonnage
  • Swedish
  • Nancy J. Patrick
Läs mer

Många ungdomar och vuxna som har aspergers syndrom har det kämpigt i vissa situationer. Det kan handla om att gå till tandläkaren, göra bra ifrån sig under en arbetsintervju eller att helt enkelt klara av att åka buss. Ett praktiskt tips om hur man kan handla i en viss situation kan få en oerhörd betydelse. Man kan få nya vänner och lyckas bättre i skolan eller på jobbet. Genom att ta ett steg i taget kan man nå ett bättre och mindre komplicerat liv.

För personer som har asperger kan boken Leva med Asperger snabbt bli en ovärderlig resurs. Här finns handfasta råd och tips som gör att de kan navigera sig igenom vardagen.

Leva med asperger kan med fördel även läsas av familjemedlemmar, specialpedagoger, lärare, fritidsledare, arbetsgivare och ledare inom föreningslivet.

Översättning: Bitte Wallin

Genre Medicin
Format Bok
EAN 9789127121553
Publisher Natur & Kultur Akademisk
Bindning Kartonnage
Språk Swedish
ISBN 9789127121553
Läromedel 0
Storlek 224
Författare Nancy J. Patrick
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner