Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Orka torka : motståndsinspiration från facebookgruppen Family Living - the true story

Till kassan

Se även

Orka torka : motståndsinspiration från facebookgruppen Family Living - the true story

(0)
Skriv en recension

Bok

Lotta Sjöberg

184 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    6-12 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Adlibris
  • Humor & Kåserier
  • Bok
  • Inbunden
  • Swedish
  • Lotta Sjöberg
I din hand håller du det bästa heminredningsreportage du sett. Det roligaste och mänskligaste. Du kommer inte att behöva läsanågra andra efter detta. Det innehåller all inspiration du behöver.Genom att våga visa upp verklighetens vardagsstökiga boende harmedlemmarna i Facebookgruppen Family living the true storygemensamt skapat en slående motbild till idealet om det perfekta hemmet, som sköljer över oss i tidningar, TV-program, bloggar och mäklarannonser. Hur vi än bor har vi alla ETT gemensamt med bokens fotografer: vi drabbas av stök (ibland eller alltid). Om detta handlar Orka torka. Om att med mod och humor öva sig på att visa upp sitt hem bakom fasaderna.Orka torka är en protest mot normen, en kärleksförklaring till ickeperfektionen och samtidigt ett unikt tidsdokument från tidigt 2000-tal. Dess bilder har också visat sig fungera som en gratis KBT-terapi i en tid då vi, trots den största tidsbristen någonsin, förväntas ägna våra liv åt att konsumera oss till fulländning och lycka.Lotta Sjöberg bor i Stockholm, är utbildad på Konstfack och arbetar som serietecknare och illustratör. Hon har anlitats av bland annat Svenska Dagbladet, Vi föräldrar och flera av Sveriges fackföreningar. Sedan 2009 driver hon den populära Facebookgruppen Family living the true story. Hon debuterade 2005 med serieboken Bebisbekännelser guide för nybörjarföräldrar. 2011 utkom hennes andra bok Family living den ostädade sanningen. Hennes senaste bok Det kan alltid bli värre utkom våren 2014.
Genre:
Humor & Kåserier
Format:
Bok
EAN:
9789170378089
Publisher:
Ordfront Förlag
Bindning:
Inbunden
Språk:
Swedish
ISBN:
9789170378089
Läromedel:
0
Storlek:
224
Författare:
Lotta Sjöberg

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Om du misstänker att ett pris felaktigt har ändrats innan eller under Black friday-kampanjen får du gärna vara vår Prishjälte och rapportera detta till oss här.
Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.