Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Amning i vardagen

Till kassan

Se även

Amning i vardagen

(1)
Skriv en recension

Bok

Marit Olanders

213 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    6-14 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Adlibris
  • Graviditet & Förlossning
  • Bok
  • Inbunden
  • Swedish
  • Marit Olanders
Sverige påstås vara ett amningsvänligt land, men ändå minskar amningen. Denna situation har uppkommit eftersom elementära fakta om amning har svårt att nå ut. Föräldrar får helt enkelt inte den information de skulle behöva för att få igång och upprätthålla amningen.Amning i vardagen fyller därför ett stort tomrum. Den förmedlar på ett personligt, pedagogiskt och initierat sätt vad den senaste kunskapen om amningen säger.Äntligen finns nu på svenska en utförlig bok som berättar om hur man får amningen att fungera från hemkomsten på BB fram till avvänjningen!OM FÖRFATTARENMarit Olanders var under tio år redaktör för tidningen Amningsnytt. Hon har tidigare drivit Amningsbloggen och utgivit skriften Sugen på livet om att lära sig amma (Amningshjälpen 2008), som spritts i hundratusentals exemplar och översatts till tio språk.UR FÖRORDET"Det har saknats en bra, informativ skrift utan pekpinnar och krav om amning. Om hur vackert, lustfyllt och viktigt amning är men samtidigt om hur svårt det kan vara och att det inte alltid är självklart. Där man fokuserar på den ammande mamman och barnet men också har vettig information till pappan/partnern. Marit Olanders bok Amning i vardagen, som du just nu håller i, fyller det tomrummet. Mats Berggren, författare och jämställdhetsarbetare
Genre:
Graviditet & Förlossning
Format:
Bok
EAN:
9789187207044
Publisher:
Karneval förlag
Bindning:
Inbunden
Språk:
Swedish
ISBN:
9789187207044
Läromedel:
0
Storlek:
268
Författare:
Marit Olanders

5.0

Baserat på  1 recensioner

Visa fler recensioner (-4)

Om du misstänker att ett pris felaktigt har ändrats innan eller under Black friday-kampanjen får du gärna vara vår Prishjälte och rapportera detta till oss här.
Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.