Tillbaka till toppen
Dagens deals

Bli medlem idag!

Medial läkning : sköldkörtelns hemlighet 9789188633552

1 / 1

Medial läkning : sköldkörtelns hemlighet 9789188633552

(3 recensioner)
299 kr
DEN TREDJE BOKEN I SERIEN MEDIAL LÄKNING  Kämpar du med kroniska hälsobesvär? Då är du inte ensam. Snarare är du en av miljoner människor som upplever mystiska symtom som läkare nu börjar koppla ihop med sköldkörtelsjukdomar. Som så många andra ä
Läs mer

DEN TREDJE BOKEN I SERIEN MEDIAL LÄKNING 

Kämpar du med kroniska hälsobesvär? Då är du inte ensam. Snarare är du en av miljoner människor som upplever mystiska symtom som läkare nu börjar koppla ihop med sköldkörtelsjukdomar. Som så många andra är du värd att få veta sköldkörtelns stora hemlighet.

I över 100 år har vi saknat konkret information om vad som orsakar sköldkörtelproblemen som drabbar allt fler. Än idag vet inte läkare och forskare vad som verkligen gömmer sig bakom allt lidande. Nu avslöjar Anthony William att Hashimotos sjukdom inte betyder att kroppen attackerar sig själv! Vidare berättar han att det finns mer bakom sköldkörtelcancer än vad vi får höra, att du inte ska tappa hoppet om du har opererat bort din sköldkörtel och sköldkörtelsjukdomar ska inte skyllas på våra gener.  

Orsaken till utbredningen av sköldkörtelsjukdomar är mycket större än någon hittills har förstått. Den här boken innehåller information som skiljer sig totalt från allt du hört tidigare. Upptäck de verkliga orsakerna och hur du kan läka dussintals symtom och tillstånd, såsom:  

Värk och smärta
Ångest och depression
Autoimmuna sjukdomar
Hjärndimma
Epstein-Barr-virus
Graviditetskomplikationer
Trötthet
Körtelfeber
Fibromyalgi
Hashimotos sjukdom
Huvudvärk och migrän
Hypertyreos
Hypotyreos
Klimakteriebesvär
Oförklarlig viktuppgång
Stickningar och domningar
och mycket mer ...   

Anthony William, det medicinska mediet, har hjälpt tiotusentals människor att bli friska från krämpor. Med hjälp av Andens röst kan han förmedla hur det här med hälsa och läkning egentligen hänger ihop och presentera kunskap som vitt skiljer sig från det vi har tillgång till idag.Titel: Medial läkning : sköldkörtelns hemlighet
ISBN: 9789188633552
Bandtyp: Inbunden
Språk: Svenska

Identifikation

EAN 9789188633552
R

Regina Prahl

För 4 månader sedan

Alla Anthony Williams böcker är väldigt bra och läsvärda.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

S

Sigridsdotter

För ett år sedan

En bok fullspäckad med information om hur du kan läka dig själv när den traditionella medicinen inte räcker till. Anthony William besitter så mycket kunskap om kroppen, sjukdomar (symtom) och vilken mat som kan hjälpa till att läka dig.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

S

Storp21

För ett år sedan

Mycket bra och intressant bok!

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.