Tillbaka till toppen
Dagens deals

Bli medlem idag!

Mina asiatiska favoritrecept

1 / 1

Mina asiatiska favoritrecept

Christin Kashou

234 kr
Utforska Ostasiens unika råvaror och smaker med Christin Kashou, vinnare av Sveriges mästerkock 2021. Här bjuder hon på 40 av sina favoriträtter från Kina, Japan och Korea, rika på kryddor, hetta och umami. Bygg din ramen från grunden med egen buljon
  • Asien, Kokböcker
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Christin Kashou
Läs mer
Utforska Ostasiens unika råvaror och smaker med Christin Kashou, vinnare av Sveriges mästerkock 2021. Här bjuder hon på 40 av sina favoriträtter från Kina, Japan och Korea, rika på kryddor, hetta och umami. Bygg din ramen från grunden med egen buljong och nudlar, vik och ånga dumplingar som sprakar i munnen! Låt krispigt friterad tempura och små sidorätter förhöja din vardagsmiddag eller bjud dina gäster på en generös buffé från en smakrik del av världen.

' Christin Kashou imponerade stort på mästerkockjuryn med sin ramenbuljong som tog henne hela vägen till mästerkocksköket i Gävle. Hon är 24 år och nyutexaminerad jurist men har i och med vinsten i Sveriges mästerkock 2021 valt att följa sina drömmar och ägna sig åt mat på heltid. Hon är uppväxt i Upplands Väsby, norr om Stockholm, men bor nu i Solna.
Upptäck mer inom Böcker
Genre Asien Kokböcker
Format Bok
EAN 9789178871889
Publisher Bonnier Fakta
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789178871889
Läromedel 0
Storlek 102
Författare Christin Kashou
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner