Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

  • 46

    %

Mitt kinesiska skafferi : En guide med recept

1 / 1

Mitt kinesiska skafferi : En guide med recept

Jimmy Guo

Ingår i kampanjen: Bokrea
139 kr

-46%

259 kr
Alla hemmakockar som någon gång besökt en asiatisk livsmedelsbutik har nog upplevt både extas och förvirring inför utbudet av burkar, flaskor och kryddor. Men var ska man egentligen börja? Varför finns det femtioelva sorters soja och vad är egentlig
  • Asien, Kokböcker
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Jimmy Guo
Läs mer

Alla hemmakockar som någon gång besökt en asiatisk livsmedelsbutik har nog upplevt både extas och förvirring inför utbudet av burkar, flaskor och kryddor. Men var ska man egentligen börja? Varför finns det femtioelva sorters soja och vad är egentligen MSG? Mitt kinesiska skafferi ger dig svaren. Med både lättlagade recept och autentiska paradrätter är det här en guidebok som tar med dig på en resa genom Kinas matkultur och dess viktigaste smaksättare.

Ingrediens för ingrediens bryter Jimmy Guo ner sitt skafferi och hjälper dig att lyckas laga kinesisk mat hemma. Oavsett om du är nybörjare, erfaren eller avancerad matlagare.

*

Jimmy Guo ( f. 1991) vann tittarnas hjärtan i Sveriges mästerkock år 2022. Med sin kinesiska bakgrund, kärlek för stora smaker och sitt öga för vackra uppläggningar vill han inspirera fler till att laga asiatisk mat hemma.

Upptäck mer inom Böcker
Genre Asien Kokböcker
Format Bok
EAN 9789180022170
Publisher Mondial
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789180022170
Läromedel 0
Storlek 159
Författare Jimmy Guo
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner