Tillbaka till toppen
Dagens deals

Bli medlem idag!

Modern självhushållning

1 / 1

Modern självhushållning

Alva Herdevall, Anders Rydell

290 kr
Utsedd till Bäst alla kategorier i Årets svenska måltidslitteratur 2022. Boken vann också kategorin Livsstilslitteratur. "En matnyttig och hållbar bok som aldrig kommer att gå ur tiden" Allers "Vacker och handfast bok" Gård & torp Detta är en s
  • Friluftsliv, Kokböcker
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Alva Herdevall, Anders Rydell
Läs mer

Utsedd till Bäst alla kategorier i Årets svenska måltidslitteratur 2022. Boken vann också kategorin Livsstilslitteratur.

"En matnyttig och hållbar bok som aldrig kommer att gå ur tiden"

Allers

"Vacker och handfast bok"

Gård & torp

Detta är en självhushållningsbok för 2020-talet. Alva Herdevall och Anders Rydell förenar traditionella metoder med moderna idéer för att visa att en högre grad av självhushållning är möjlig för alla.

I Modern självhushållning får du lära dig biskötselns hemligheter, hur du odlar egna snittblommor och hur du plockar en anka. Hur du gör gin och tonic från grunden, kärnar och syrar smör och rör ihop skovax. Förvandlar mördarsniglar till foie gras och rabarberstjälkar till läskande sommarvin. Och varför inte tillverka hudkräm, kläcka kycklingar och göra din egen filbunke?

I hemmet utanför Uppsala driver Alva Herdevall och Anders Rydell ett självhushåll i liten skala med blomsterodling, köksträdgård, höns, ankor och bin.

Sagt om boken:

"Framför allt handlar boken om hur man gör sitt liv mysigare, den egna maten godare och hemmet mer väldoftande och mer estetiskt tilltalande."

Po Tidholm, Ord&bild

"En handbok för småskaligt odlande och gårdsliv, men lika mycket en drömma-sig-bort-bok för den som börjar tröttna på storstaden"

Kupé

"Jag tycker den här boken är jätterolig. Den ger en introduktion till det mesta man kan vilja producera själv."

Jesper Lindkvist, Meny i P1

Upptäck mer inom Böcker
Genre Friluftsliv Kokböcker
Format Bok
EAN 9789127173644
Publisher Natur & Kultur Allmänlitteratur
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789127173644
Läromedel 0
Storlek 335
Författare Alva Herdevall Anders Rydell
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner