Tillbaka till toppen
Monsterhavet

1 / 1

Monsterhavet

Rick Riordan

(1 recension)
80 kr

-14%

93 kr
Möt Percy Jackson, som upptäcker att han faktiskt är född till att vara något mer än en vanlig människa … Han är född till hjälte!Percy har knappt hunnit hämta sig från förra sommarens blixtjakt, innan han hamnar i ett nytt svindlande äventyr! Den h
  • Skönlitteratur barn och ungdom, Ungdomsböcker
  • Bok
  • Storpocket
  • Svenska
  • Rick Riordan
Läs mer

Möt Percy Jackson, som upptäcker att han faktiskt är född till att vara något mer än en vanlig människa … Han är född till hjälte!Percy har knappt hunnit hämta sig från förra sommarens blixtjakt, innan han hamnar i ett nytt svindlande äventyr! Den här gången med havsmonster, sirener och andra mytologiska figurer. Hans mål är att rädda sina kompisar och sommarlägret från undergång, men för att kunna göra det måste han hitta det gyllene skinnet, som en grym cyklop har lagt beslag på. Samtidigt flåsar andra odjur honom i hälarna, de vill gärna se att han misslyckas.Detta är den andra boken om Percy Jackson som har Poseidon som far och en vanlig dödlig mamma. Här möts vår samtida vardag och grekiska gudar i en berättelse man inte kan lägga ifrån sig!

I USA är Rick Riordans serie om halvguden Percy ett superfenomen i Twilight-klass. De övriga delarna heter "Född till hjälte", "Titanernas förbannelse", "Kampen om labyrinten" och "Striden om Olympen".

Genre Skönlitteratur barn och ungdom Ungdomsböcker
Format Bok
EAN 9789163884221
Publisher Bonnier Carlsen
Bindning Storpocket
Språk Svenska
ISBN 9789163884221
Läromedel 0
Serie Percy Jackson
Storlek 318
Författare Rick Riordan
A

Anonym

För 7 år sedan

Jag älskar verkligen alla Percy Jacksons äventyr, Monsterhavet är jätterolig!